Tobiasz Zieliński Opublikowano 7 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Witam.Czy ktoś wie jak wygląda gospodarka przestrzenna na UMK i na UŁ .Chodzi mi o studia inżynierskie.Gdzie są lepiej prowadzone zajęcia i lepszy program zajęć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Nie znam się tak dobrze na tym kierunku ale znam oba wydziały. Na obu bywałem, znam dziekanat i ostatnie władze. Jeśli chodzi o wyposażenie i kadrę to polecę UMK. Nowy Dobrze wyposażony budynek znajdujący się w miasteczku studenckim. Studenci chwalą zajęcia na tym wydziale. Mam kilku znajomych którzy kończyli ten wydział na innych kierunkach i też byli bardzo zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Zieliński Opublikowano 8 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Właśnie nie wiem ,które miasto wybrać.Tylko kierunku jestem pewien.Chciałem znaleźć ranking o gospodarce przestrzennej ,ale nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Jaki ranking? W międzynarodowych rankingach UMK jest bardzo wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 A niby w których międzynarodowych rankingach w ogóle występuje UMK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 We wszystkich. Jest jedna z 5 uczelni w Polsce które są w rankingach międzynarodowych. Odsyłam do Google lub na stronę umk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Zieliński Opublikowano 14 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 A co Pan sądzi o GP inżynierskiej w Łodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phvket Opublikowano 15 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Też dołącza 18 godzin temu, Tobiasz Zieliński napisał: A co Pan sądzi o GP inżynierskiej w Łodzi ? Dołączam do pytania, mam ten sam dylemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...