michal84tbg Opublikowano 7 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Witam serdecznie, Czy ktoś orientuje się w jakim mieście na uniwersytecie jest kierunek Kierunek ekonomia o specjalności analiza finansowa ? pozdrawiam i miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach ma taką specjalność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal84tbg Opublikowano 8 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Dziękuję za odpowiedź. Nie wiem czy to jest kierunek ekonomii czy FiR. Ale chodzi mi o odczytywanie informacji ze zmian liczbowych na temat przyszłego skutku czegoś lub rezultat czegoś aby było jak najlepiej na plus, (jak zmieniają się liczby (wzrost albo spadek)) na podstawie tych zmian liczbowych, które zmieniają się w czasie. Napisałem tutaj na ten temat. Jaki kierunek i specjalizacja ? Pozdrawiam i miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal84tbg Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Może ktoś pomóc w tym temacie ? Jak np. na zakładach bukmacherskich przyszły rezultat spotkania dwóch drużyn. Zajmować się odczytywaniem informacji na podstawie spadków liczby. Coś związanego z finansami firm. Jest jakiś taki kierunek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Analiza danych? Matematyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal84tbg Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 No tak jest to analiza danych powiązane z matematyką. Analiza danych to specjalność na matematyce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Bodajże w Łodzi jest jako kierunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal84tbg Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Tylko pewnie na stacjonarnych jest możliwość studiować ten kierunek, bo na niestacjonarnych nie ma takich większych wyborów. Ale to jest kierunek matematyka i specjalność analiza danych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Kierunek analiza danych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tcheinava Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 http://informatory.uni.lodz.pl/wydzial-matematyki-i-informatyki/analiza-danych/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal84tbg Opublikowano 24 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Dziękuję za informacje. Ale niestety jestem ograniczony i jak na razie wybieram się na studia niestacjonarne. A czy ten kierunek jest przyszłościowy ? Łatwo będzie o pracę po tym kierunku ? Który kierunek ma szerszy zakres analiza danych czy mechatronika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 1. Tak to przyszłości kierunek 2. Zupełnie inne kierunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal84tbg Opublikowano 24 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 2. Tak wiem, że to zupełnie inne kierunki ale który z tych kierunków ma szerszy zakres działania ? Który kierunek jest trudniejszy ? 3. A mam jeszcze takie pytanie. odchodzące trochę od tematu. Jak będę miał status studenta studiów niestacjonarnych to pracodawca będzie miał korzyść z tego, że przyjmie mnie do pracy z takim statusem, choć skończyłem 34 lata ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Mając 34 lata powinieneś iść na studia związane z wykonywanym zawodem. Inaczej będzie bardzo trudno wkręcić się w nową branżę całkowicie od zera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal84tbg Opublikowano 24 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 No pewnie nie będzie łatwo ale bardziej interesuje i pasjonuje mnie ta analiza danych. Zajmuję się tym tematem na co dzień. Mechatronika też mnie interesuje ale mniej od analizy danych. Najgorsze będzie chyba uczyć się jakiś nowych pojęć na analizie danych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...