pat28 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Witam jestem na pierwszym roku studiów (germanistyka) i zastanawiam się czy pójść do szkoły policealnej,chodzi mi konkretnie o rachunkowość, czy lepiej zrobić podyplomówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zdecydowanie lepiej zrobić podyplomowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zależy. Technik rachunkowości jest za darmo, to duży plus. Na techniku uczą typowego księgowania w praktyce (konkretnie na programach Insert) podstawowych rzeczy typu faktury, dokumenty magazynowe, listy płac, przygotowywania bilansu, rachunku zysku i trat, a do tego na drugim roku są kadry i płace. I tu masz stały program. A podyplomówki są różne i z różnego zakresu, więc to zależy, co chcesz robić. Jeśli chcesz pracować w księgowości, to najlepsza będzie trzecia droga, czyli kursy w Stowarzyszeniu Księgowych. One są rozpoznawane i bardzo cenione w branży. Trochę kosztują, ale nie więcej niż Podyplomowe.Studia.net. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Sam konczylem policealna właśnie z rachunkowości i nie mogę tego polecić. Poziom to żenada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 W dniu 6.06.2018 o 20:06, Łukasz napisał: Sam konczylem policealna właśnie z rachunkowości i nie mogę tego polecić. Poziom to żenada. To może było pójść do dobrej szkoły, a nie do kijowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Poszedłem do jednej z najbardziej renomowanych na rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...