paula9k Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Chciałabym studiować 2 specjalności inżynierskie na jednym kierunku. Wiele przedmiotów na tych specjalnościach jest wspólne, więc nie byłoby to takie trudne, ale mam jedno pytanie i mam nadzieję, że ktoś jest w stanie mi na nie odpowiedzieć. Czy jeśli studiuje się 2 specjalności to trzeba pisać 2 prace inżynierskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Na moich studiach nie wolno było tak zrobić. Wątpię aby teraz była na to zgoda. Teoretycznie możesz studiować ten sam kierunek 2 razy tylko wówczas 2 pracę dyplomowe. Możesz też studiować 1 specjalność z drugiej realizować tylko wybrane przedmioty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paula9k Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Teoretycznie w regulaminie studiów jest zapisane: "Student może studiować równolegle na więcej niż jednej specjalności danego kierunku, jeśli obejmują one ten sam rok studiów i poziom kształcenia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 nie znam takiego przypadku, a regulamin każda uczelnia ustala sobie sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Piszesz do dziekana o indywidualny program studiów. Jeśli masz dobre oceny (czyt. średnia >>4,0) i wsparcie jakiegoś doktora/profesora (czasem wymagany jest opiekun naukowy), to nie powinno być żadnych problemów. Pracę oczywiście piszesz tylko 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 kiedyś nie było takiej możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stukacz444 Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 chyba nie powinno być z tym problemów, tak jak pisze Gutek jeśli masz dobre wyniki w nauce i wsparcie myślę, że powinni się zgodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...