s.kruijswijk Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Cześć! Marzy mi się filologia niderlandzka na UAMie w poznan.studia.net. Czy ktoś zna progi rekrutacyjne? Czy ciężko się tam dostać? Zastanawiam się czy w ogóle składać, ponieważ bardzo kiepsko napisałem maturę i z moich wyliczeń wychodzi mi ledwo 60punktów na podstawie kalkulatora rekrutacyjnego tego kierunku. Widziałem tematy z 2015roku i ktoś pisał o 70punktach wzwyż, ale nikt dokładnie nie opisał progów. A może jest tu ktoś ze studentów niderlandzkiego i pochwali się jak napisał maturę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Wow, to bardzo niszowy kierunek. A co chciałbyś później robić? W dziale rekrutacji powinni Ci podać próg z ubiegłego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Kiedyś była strona amuland ze wszystkimi progami, ale już nie działa. Najprędzej powiedzą Ci w dziekanacie. Generalnie nie chcę straszyć, ale 60 to może być za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...