T. Peck Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Witam. Zdecydowałem się studiować nawigację w języku angielskim na Akademii Morskiej w Szczecinie, jednak nie jestem w stanie znaleźć progów punktowych na ten kierunek. Interesują mnie także wszelkie opinie dotyczące kierunku i uczelni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Uczelnia jest dość renomowana. To dobra uczelnia. Kierunek też ciekawy jeśli oczywiście jest zgodny z zainteresowaniami. Nikt nie zna progów punktowych w całej Polsce. Napisz do działu rekrutacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T. Peck Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 A w porównaniu z Akademią Morską w Gdyni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Byłem na obu. Mi się bardziej podoba ta w Gdyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 W przypadku nawigacji uczelnia nie ma żadnego znaczenia. Po tym kierunku praca jest tylko i wyłącznie na morzu, gdzie liczą się aktualne papiery, a nie dyplomy i tytuły. Przygotuj się na to, że będąc inż. lub mgr inż., czeka Cię rywalizacja na równych zasadach z ludźmi po kursach, technikach i szkołach policealnych, a jedyny istotny plus to szybszy awans. Nawigacja (po polsku, innej nie ma) w AMG jest na tyle obleganym kierunkiem, że co roku jako jedyna nie bierze udziału w drugiej rekrutacji. W Szczecinie pewnie jest podobnie, więc warto zdać maturę jak najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...