TonyP Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Witam! Jestem nowy na forum, nie wiem czy dodaję tam, gdzie powinienem, ale liczę na pomoc. Nigdzie w internecie nie mogę znaleźć progów punktowych na kierunki na Politechnice Poznańskiej. Jestem zainteresowany Energetyką oraz Fizyką Techniczną. Przygotowuję się do matury, ale nieustannie zastanawiam się, czy w ogóle mam szanse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polerst Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 https://www4.put.poznan.pl/pl/studia-i-i-ii-stopnia/listy-przyjetych Patrzyłeś może tutaj? Są listy przyjętych, trzeba wypatrzeć osobę z najniższą liczbą punktów, a potem: zasady rekrutacji > wzory rankingowe i policzyć, ile sam miałbyś punktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TonyP Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Dzięki wielkie, genialne! Są to jednak studia 2go stopnia, co nie daje informacji na temat pierwszego roku, ale było blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polerst Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Cholera, faktycznie, nie zwróciłem uwagi :/ Zawsze możesz znaleźć odpowiednią grupę facebookową danego kierunku i podpytać Teraz trochę poszperałem w google i nie znalazłem niestety też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...