Programy menedżerskie
dodany przez
Jeronimo Martins Polska, w Absolwent na rynku pracy
-
Podobna zawartość
-
Przez d2797
Cześć,
jestem właśnie w trakcie studiów na kierunku socjologia, zamierzam iść w stronę kryminologii (taką też wybiorę specjalizację). Chciałem się dowiedzieć czy jest może tutaj ktoś, kto szedł podobną drogą i mógłby się wypowiedzieć. Na przykład gdzie próbować znaleźć jakieś praktyki/staże czy coś tego typu, właśnie "na początek". Najlepiej w Krakowie.
Z góry dziękuję.
P.S. Bardzo proszę o powstrzymanie się od komentarzy zawierających opinie na ten temat typu " to bez sensu", "to nieopłacalny/mało przyszłosciowy kierunek", "to głupota" etc. bo anie odrobinę mnie nie interesują i nie są nawet w najmniejszym stopniu potrzebne A niestety takie komentarze królują.
-
Przez jarkot99
Cześć wszystkim forumowiczom, jestem studentem 1 roku poszedłem na studia zgodnie z moimi zainteresowaniem na marketing i pr, na stronie kierunku był on przestawiany jako "praktyczny", orowadzony przez doświadczonych praktyków, gdzie nabędziemy konkretne umiejętności pomocne w naszej przyszłej karierze, jak się domyślacie reklama reklamą a życie życiem, Dużo suchej teorii która często jest już nieaktualna, nie chce zmarnować tych 3 lat życia, dlatego zapytam: czy dobrym pomysłem będzie samodzielna nauka np. reklam na facebooku, prowadzenia social media(nawet wymyślonych), znalezienie stażu w firmie i przejście na studia zaoczne? .
-
Przez Mariusz123
Cześć wszystkim. Nazywam się Mariusz Suder.
Chciałem polecić fajny program do nauki dowolnych języków Speaking Teacher
Znajduje się w nim dużo przygotowanych materiałów do nauki angielskiego, niemieckiego i rosyjskiego.
Poza tym Speaking Teacher jest wyposażony w edytor tekstowy dzięki czemu można przygotować własne testy w dowolnych językach.
By w pełni korzystać z programu potrzebne są zainstalowane głosy SAPI5, na mojej stronie znajdują się linki do pobrania darmowych lub testowych głosów w różnych językach.
Programu może również funkcjonować w specjalnym w trybie dla niewidomych wówczas Speaking Teacher mówi wszystko co potrzebne.
Speaking Teacher AB3 w pełni funkcjonalnej wersji testowej dostępny jest na stronie (system Windows):
https://www.sudermariusz.com.pl/polski/speakingteacher.html
a tu bezpośredni link do pobrania:
https://www.sudermariusz.com.pl/download/instaler_st_ab3.exe
-
Przez czerwonykubek
Witam , jestem studentką pierwszego roku zarządzania i inżynierii produkcji wydziału OIZ na Politechnice śląskiej. W jakich firmach/zakładach i na jakich stanowiskach mogę szukać stażu lub pracy na wakacje ? Co w ogóle można robić w trakcie trwania tego kierunku żeby zwiększyć swoje kwalifikacje ? Ew. na jakie kursy/szkolenia zwracać uwagę. Proszę o jakieś informacje
-