SzeptemMalowana Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Co się dzieje w sytuacji , kiedy uzyskało sie zaliczenia z wszystkich ćwiczen i egzaminow a promotor , nie chce nam zaliczyć seminarium? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Tak jakbyś nie zdał egzaminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeptemMalowana Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Ale czy w takiej sytuacji jest mozliwosc przejscia na kolejny semestr? Na egzamin zawsze mozna wziaść warunek, czy na seminarium również? Jestem na 4 roku. Obrona dopiero za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Tak. Można wziac warunek z seminarium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeptemMalowana Opublikowano 6 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 I będę mogla przejść dalej z tym warunkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 tak, warunek jest płatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeptemMalowana Opublikowano 12 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Promotor skierował mnie do Pani dziekan, aby ona usprawiedliwiła moje nb na zajęciach. Pierwszy raz o czyms takim słysze. Mam do niej napisać jakieś specjalne podanie o to? . Czy będzie ona w stanie usprawiedliwić mi cały semestr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Nie byłeś cały semestr na seminarium? To się nie dziw że jest wkurzony. Nie ma czegoś takiego jak usprawiedliwienie nieobecności. Napisz pismo o warunek i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeptemMalowana Opublikowano 12 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Nie było mnie bo miałam problemy zdrowotne. Promotor odesłał mnie do Pani dziekan , aby usprawiediwiła mi te nb , wiec chyba musi być cos takiego. Warunek u nas polega na tym ze ma się dotatkowe 14 dni na zaliczenie czegos od momentu zakończenia sesji. To mnie nie ratuje. Nie da się nadrobić nb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Warunkowe powtarzanie przedmiotu polega na tym że dany przedmiot musisz zaliczyć w następnym roku rozliczeniowym. Że względu na chorobę można ubiegać się o usprawiedliwienie nieobecności chociaż brzmi to dziwacznie. Dziekan może wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 SzeptemMalowana, trochę późno o sobie przypomniałaś. Seminaria, podobnie jak ćwiczenia, laborki i projekty, są obowiązkowe w myśl odpowiedniej ustawy, więc jeżeli zdrowie nie pozwalało Ci uczestniczyć w zajęciach, to powinnaś skontaktować się z prowadzącym. W tej sytuacji ten ktoś ma uzasadnione prawo czuć, że ma do czynienia z olewaczem. Jeżeli nie usprawiedliwią Ci nieobecności, to pozostaje wziąć warunek na przedmiot (wpis na kolejny semestr z długiem) i chodzić na niego za rok z inną grupą. I tak masz farta, że to nie ostatni semestr i nie goni Cię absolutorium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgadzam się. Trochę późno o tym pomyslalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeptemMalowana Opublikowano 15 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Na szczescie jednak się udało. Dostałam usprawiedliwienie dziekańskie i Pan promotor zaliczył mi to seminarium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 To super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...