adammo Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Aktualnie jestem na drugim roku studia z zarządzania i Inżynierii Produkcji. Studiuje się całkiem spoko, niestety przedmioty z których coś wynoszę można policzyć prawie na palcach jednej ręki. Nie czuję, że zdobywam dużo informacji potrzebnych później w pracy. W jaki sposób mogę poszerzyć swoje kwalifikacje. Za czym warto się zakręcić? Co z zakresu tego kierunku daje dobre perspektywy pracy/zarobku? CAD (jeszcze go nie mieliśmy) czy może coś innego? Mam dużego stracha, że a) po skończeniu studiów nie będę zbytnio się liczył na rynku b ) że jak pójdę na jakieś praktyki czy staż czy pracy dorywczej związanej z kierunkiem to nie będę wiedział czegoś co powinienem był wiedzieć, pomimo braku tego na studiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Rozwiązanie jest dość proste. Trzeba już teraz iść do pracy. Dorywczej lub na pełen etat. Nie musi od razu być w zawodzie ale może się udać w zbliżonym zawodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal1998 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Czyli zip to jednak słaby kierunek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Dlaczego? Zip to.dobry kierunek który na 1 stopień daje szeroką j ogólną wiedzę techniczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...