MlodyKurczak Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Jestem w tych sprawach zielony więc mam kilka pytań do może już doświadczonych Wiem tyle, że należy wybrać zaświadczenia z gminy, US i o składkach zdrowotnych plus druknac oświadczenia ze strony uczelni. Nie mam pola, nie biorę alimentów czy coś. Rodzice pobierają zasiłek rodzinny plus moja siostra ma status osoby niepełnosprawnej - jakieś dokumenty mam wybrać w związku z tym? I czy coś jeszcze? Liczę na szybka pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Tylko dziekanat. Potrzebujesz precyzyjnej informacji. Dział stypendiów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyKurczak Opublikowano 28 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Zapytam, choć już pytałem i dostałem tylko info co wyżej wymieniłem. Mam nadzieję, że ktoś wie i odpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 MlodyKurczak, wszystko powinien określać regulamin pomocy materialnej. Dochód netto oblicza się na podstawie zaświadczeń z US i ZUS. Resztę trzeba pominąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...