Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Zajmujemy się korektą i redakcją książek, artykułów, prac licencjackich, magisterskich, instrukcji obsługi, folderów reklamowych.

Nie piszemy gotowych tekstów i prac licencjackich, magisterskich etc.

Cena od 2,50 zł za stronę (1800 znaków ze spacjami), za usługę ekspresową doliczamy 30 proc. od wynegocjowanej stawki.

Wycena bezpłatna, praca zdalna.

KOREKTA3.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Podobna zawartość

• Przez korekta.pro
      Witamy

Zapraszamy wszystkich studentów do zapoznania się z nasza ofertą usług korektorskich i redakcyjnych. Posiadamy doświadczenie wydawnicze. Współpracujemy z osobami prywatnymi (studentami, doktorantami, pracownikami naukowymi) oraz firmami (oficynami wydawniczymi, drukarniami, instytucjami edukacyjnymi).

W ramach świadczonych usług wydawniczych oferujemy redakcję i korektę tekstów naukowych oraz nienaukowych: autoreferatów, artykułów naukowych, prac habilitacyjnych, rozpraw doktorskich, prac dyplomowych i magisterskich, monografii naukowych, projektów naukowo-badawczych, recenzji naukowych, książek, przemówień, treści stron internetowych.
      Wykonujemy jedno- lub dwuetapowe redakcje i korekty prac (językowe, merytoryczne, techniczne) oraz przeredagowanie tekstu. Dla osób aktywnie publikujących swoje dzieła przygotowaliśmy atrakcyjne pakiety abonamentowe. Podpisujemy umowę na korektę i redakcję tekstu. Wystawiamy faktury. 

Zapraszamy również do zapoznania się z opublikowanymi na stronie internetowej artykułami dotyczącymi samodzielnej korekty i redakcji własnego dzieła, jak i bezpiecznego zlecenia korekty firmie lub osobie prywatnej.

Pozdrawiamy,

http://korekta.pro

Exante Wydawnictwo Naukowe

• Przez TomaszSt
      Cześć wszystkim,
      jak w tytule - posiadam duże doświadczenie zarówno pod kątem korekty, opracowania i wszelkich modyfikacji prac zaliczeniowych jak i tworzeniu nowych tekstów. Wszystkie zlecenia wykonuję od podstaw, cena zawsze jest ustalana indywidualnie - negocjowalna.
      Moje publikacje można odnaleźć w sieci - publikowałem różne artykuły, głównie o treści historycznej (z wykształcenia historyk wojskowości o specjalności nauczycielskiej - mgr) aczkolwiek zajmuję się również pedagogiką, socjologią, psychologią, dziennikarstwem etc. W przypadku kontaktu przesyłam próbki swoich prac do wglądu.
      Wszystkie zlecenia wykonuję rzetelnie i całkowicie OD PODSTAW.
      Pozdrawiam

• Przez Grzegorz Nosiadek
      To wszystko ściema... Sam napisałem kilkadziesiąt prac dyplomowych i wiem ile wkładu pracy to kosztuje(wiele godzin spędzonych bibliotekach, przed komputerem). Wątpię że ktoś zrobi to solidnie za 10-12 zł od strony nawet jeżeli ma już przed sobą napisaną prace to i przy parafrazowaniu zdań spędzi sporo czasu. Większość ludzi podających tu swoje domniemane referencje to zwykle oszuści, sublimuję że prace rzekomo przez nich napisane to nic innego jak plagiaty innych prac. Nikt nie zrobi tego za darmo... Taka praca kosztuje, ciężko jest napisać dobrą pracę w 2 tygodnie, a co dopiero gdy reklamująca się osoba pracuje na etacie! Zanim kogoś wybierzecie pomyślcie czy sami zgodzilibyście się napisać takową prace za takie pieniądze, a co dopiero osoby z 2 fakultetami, doktorzy itp. Ludzie zastanówcie się do kogo piszecie odnośnie pracy. Ja również zajmuję się pisaniem prac... Jeżeli jesteś zainteresowany udzielę więcej informacji prywatnie. grzegorz.nosiadek@gmail.com bądź pod telefonem 509 215 901
    • Przez g.kupr
      Nie wiesz, jak powinien być prawidłowo sformatowany tekst? Pojęcia, tj. podwójna spacja, bękart, wdowa, szewc, półpauza są Ci obce? Masz problem z tworzeniem przypisów i opracowaniem bibliografii? Jeśli tak, zapraszam do zapoznania się z moją ofertą.
      Chętnie dokonam profesjonalnej korekty różnego rodzaju prac pisemnych (do tej pory zajmowałam się głównie korektą prac dyplomowych i w tym zakresie posiadam największe doświadczenie). Oferuję pomoc w formatowaniu tekstu (zgodnie z wymogami edytorskimi Twojej uczelni), poprawie błędów językowych, ortograficznych i interpunkcyjnych – nie wpływam na jakość merytoryczną treści. Odezwij się, jeśli chcesz, aby napisana przez Ciebie praca miała schludny i elegancki wygląd i pozbawiona była różnego rodzaju błędów.
      Zapraszam do kontaktu w wiadomościach prywatnych lub przez mój adres mailowy: korekta.gk@gmail.com
      Cena: od 4 do 6 zł za 1800 znaków ze spacjami (około jedna strona A4 znormalizowanego druku).

• Wypowiedzi z ostatnich 10 dni

• Może Ci być cieżko wyjechać po studiach, jeśli chcesz pracować w zawodzie. Warto jednak dodatkowo wziąć pod uwagę wyjazd na studia za granicę lub po prostu przebranżowienie się Dużo zależy do tego, czy chcesz wyjechać na stałe za granicę, czy zależy Ci na tym, aby po prostu sobie dorobić, a później wrócić do Polski. Moja znajoma zdecydowała się na wyjazd na kilka lat za granicę jako opiekunka do osób starszych, dzięki temu udało się jej zarobić szybciej kwotę, której potrzebowała. Wiem, że wyjeżdzał i była bardzo zadowolona
    • Słyszeliście o takim kierunku? Co o nim myślicie?
    • Jeśli chcesz połączyć filozofię z psychologią, to w Krakowie na Uniwersytecie Pedagogicznym jest kierunek "Filozofia rozwoju osobowego z elementami psychologii". 
    • Taki kierunek może pomóc rozwinąć umiejętności miękkie, rozumienie człowieka i jego potrzeb, co może przydać się np. w coachingu, przy organizacji szkoleń dla pracowników firm albo w marketingu. Poza tym AI może nauczyć się programować, malować, śpiewać, żonglować, jeżdżąc na łyżwach i wykonując arię operową, wypełniać tabelki w excelu itp., ale nigdy nie zrozumie w pełni człowieka. To nasza najbardziej ludzka umiejętność i dlatego warto w nią zainwestować. Polecam artykuł o podobnym "niepraktycznym" kierunku: filozofii. https://rynekpracy.pl/artykuly/czy-warto-zatrudnic-filozofa
  • Najpopularniejsze tematy na forum

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.