Korekta, redakcja. Solidnie, terminowo. Cena do negocjacji
dodany przez
Julia Korektorzy24, w Zareklamuj swoje usługi
-
Podobna zawartość
-
Przez korekta.pro
Witamy
Zapraszamy wszystkich studentów do zapoznania się z nasza ofertą usług korektorskich i redakcyjnych. Posiadamy doświadczenie wydawnicze. Współpracujemy z osobami prywatnymi (studentami, doktorantami, pracownikami naukowymi) oraz firmami (oficynami wydawniczymi, drukarniami, instytucjami edukacyjnymi).
W ramach świadczonych usług wydawniczych oferujemy redakcję i korektę tekstów naukowych oraz nienaukowych: autoreferatów, artykułów naukowych, prac habilitacyjnych, rozpraw doktorskich, prac dyplomowych i magisterskich, monografii naukowych, projektów naukowo-badawczych, recenzji naukowych, książek, przemówień, treści stron internetowych.
Wykonujemy jedno- lub dwuetapowe redakcje i korekty prac (językowe, merytoryczne, techniczne) oraz przeredagowanie tekstu. Dla osób aktywnie publikujących swoje dzieła przygotowaliśmy atrakcyjne pakiety abonamentowe. Podpisujemy umowę na korektę i redakcję tekstu. Wystawiamy faktury.
Zapraszamy również do zapoznania się z opublikowanymi na stronie internetowej artykułami dotyczącymi samodzielnej korekty i redakcji własnego dzieła, jak i bezpiecznego zlecenia korekty firmie lub osobie prywatnej.
Pozdrawiamy,
http://korekta.pro
Exante Wydawnictwo Naukowe
-
Przez TomaszSt
Cześć wszystkim,
jak w tytule - posiadam duże doświadczenie zarówno pod kątem korekty, opracowania i wszelkich modyfikacji prac zaliczeniowych jak i tworzeniu nowych tekstów. Wszystkie zlecenia wykonuję od podstaw, cena zawsze jest ustalana indywidualnie - negocjowalna.
Moje publikacje można odnaleźć w sieci - publikowałem różne artykuły, głównie o treści historycznej (z wykształcenia historyk wojskowości o specjalności nauczycielskiej - mgr) aczkolwiek zajmuję się również pedagogiką, socjologią, psychologią, dziennikarstwem etc. W przypadku kontaktu przesyłam próbki swoich prac do wglądu.
Wszystkie zlecenia wykonuję rzetelnie i całkowicie OD PODSTAW.
Pozdrawiam
-
Przez Grzegorz Nosiadek
To wszystko ściema... Sam napisałem kilkadziesiąt prac dyplomowych i wiem ile wkładu pracy to kosztuje(wiele godzin spędzonych bibliotekach, przed komputerem). Wątpię że ktoś zrobi to solidnie za 10-12 zł od strony nawet jeżeli ma już przed sobą napisaną prace to i przy parafrazowaniu zdań spędzi sporo czasu. Większość ludzi podających tu swoje domniemane referencje to zwykle oszuści, sublimuję że prace rzekomo przez nich napisane to nic innego jak plagiaty innych prac. Nikt nie zrobi tego za darmo... Taka praca kosztuje, ciężko jest napisać dobrą pracę w 2 tygodnie, a co dopiero gdy reklamująca się osoba pracuje na etacie! Zanim kogoś wybierzecie pomyślcie czy sami zgodzilibyście się napisać takową prace za takie pieniądze, a co dopiero osoby z 2 fakultetami, doktorzy itp. Ludzie zastanówcie się do kogo piszecie odnośnie pracy. Ja również zajmuję się pisaniem prac... Jeżeli jesteś zainteresowany udzielę więcej informacji prywatnie. grzegorz.nosiadek@gmail.com bądź pod telefonem 509 215 901
-
Przez g.kupr
Nie wiesz, jak powinien być prawidłowo sformatowany tekst? Pojęcia, tj. podwójna spacja, bękart, wdowa, szewc, półpauza są Ci obce? Masz problem z tworzeniem przypisów i opracowaniem bibliografii? Jeśli tak, zapraszam do zapoznania się z moją ofertą.
Chętnie dokonam profesjonalnej korekty różnego rodzaju prac pisemnych (do tej pory zajmowałam się głównie korektą prac dyplomowych i w tym zakresie posiadam największe doświadczenie). Oferuję pomoc w formatowaniu tekstu (zgodnie z wymogami edytorskimi Twojej uczelni), poprawie błędów językowych, ortograficznych i interpunkcyjnych – nie wpływam na jakość merytoryczną treści. Odezwij się, jeśli chcesz, aby napisana przez Ciebie praca miała schludny i elegancki wygląd i pozbawiona była różnego rodzaju błędów.
Zapraszam do kontaktu w wiadomościach prywatnych lub przez mój adres mailowy: korekta.gk@gmail.com
Cena: od 4 do 6 zł za 1800 znaków ze spacjami (około jedna strona A4 znormalizowanego druku).
-