Korekty,pomoc w zaliczeniu, usługi dodatkowe
dodany przez
TomaszSt, w Zareklamuj swoje usługi
-
Podobna zawartość
-
Przez Juliia
Witam jestem w końcówce pisania pracy licencjeckiej. Piszę studium przypadku-cukrzyca ciążowe na kierunku dietetyki. Szukam osoby która może już pisała podobny temat lub kogoś kto mógłby mi pomóc, mam kilka pytań co do jednego z rozdziałów.
-
Przez powerfullspace
Hej, czy ktoś może studiuje obecnie psychologię na UMCSie w Lublinie?
Jak Wam podoba się ten kierunek? Czy jesteście zadowoleni ze studiów?
Czy może wiecie, jakie są dalsze specjalizacje? Czy jest możliwość wybrać kierunek neuropsychologii? Jeśli tak, to w jaki sposób?
Dzięki za odpowiedź!
-
Przez powerfullspace
Czy studiuje ktoś obecnie na tej uczelni? Najbardziej interesuje mnie Lublin. Jakie macie wrażenia? Jakie widzicie perspektywy?
Czy może ktoś zaczepił się o psychologię na Collegium Humanum? Czy myślicie, że warto iść tam studiować psychologię właśnie?
Dzięki za odpowiedź!
-
Przez Pralkadoprania
Witam
W tym roku mam zamiar iść na studia jednak długo zwlekałam z ostateczną decyzją. Na początku miałam iść do Akademii Frycza Modrzewskiego na prawo ,ale zrezygnowalam zaraz po otrzymaniu wiadomości o przyjęciu i teraz zostały mi tylko drugie tury w rekrutacjach. Uznałam że chce iść na psychologie i na moje szczęście została uruchomiona druga tura na uniwersytecie Papieskim. Czy ktoś wie jak jest z dostaniem się na ten uniwersytet? Czy jest ciężko ponieważ moje wyniki z matury pozostawiają wiele do życzenia. Wiem że nikt nie jest w stanie mi nakreślić czy się dostanę czy nie, ale nie mogę znaleźć konkretnych informacji i jedyne co wyczytałam to że progów niby nie ma z kolei na innej stronie już pisze że progi są. Więc może ktoś coś wie o tej uczelni i będzie w stanie mi mniej więcej nakreślić poziom trudności w dostaniu się na nią?
-