sunflower03 Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Czesc, na stronie jednej z uczelni przy interesujacym mnie kierunku studiow w wymaganiach mam przedmiot na poziomie podstawowym, nic nie ma o rozszerzeniu stad moje pytanie bo nie wiem, czy zdajac ten przedmiot na poz.rozszerzonym oge przystepowac do rekrutacji na ten kierunek? z gory dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karski1 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Zawsze, najczęściej jest właśnie tak, że na każdej uczelni przedmiot na poziomie rozszerzonym jest liczony *2. lub *1,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cegla Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Czesc, na stronie jednej z uczelni przy interesujacym mnie kierunku studiow w wymaganiach mam przedmiot na poziomie podstawowym, nic nie ma o rozszerzeniu stad moje pytanie bo nie wiem, czy zdajac ten przedmiot na poz.rozszerzonym oge przystepowac do rekrutacji na ten kierunek? z gory dziekuje za odpowiedz Wrzuć link do strony tej uczelni, bo coś mi się wierzyć nie chce, że gdzieś liczą podstawę, a ludzi z rozszerzeniem nie chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...