gagus Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Wybrałem Transport na Politechnice Poznanskiej, ponieważ z tego kierunku podobno najłatwiej było dostać akademik. Starsi koledzi mówili, że w akademikach dziewczyny chodzą bez staników. Wybór był prostu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasia7 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 i co,sprawdziło się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulina6 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Ale skoro to politechnika to pewnie jest tam mało dziewczyn ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasia7 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 może to jemu nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulina6 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 A może są tam faceci z fajnymi cyckami ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasia7 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 też racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrika Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Haha, dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cegla Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 To był jeden z kierunków, który brałam pod uwagę przy wyborze studiów, więc myślałam, że przeczytam coś ciekawego, ale... no niestety nie. Mogę jedynie powiedzieć, że na transporcie jest całkiem sporo dziewczyn, jak na politechniczne standardy, więc pewnie jest zadowolony. Tym bardziej, że najprawdopodobniej mieszka w akademiku z koedukacyjnymi łazienkami. Tam rzeczywiście łatwo o miejsce w akademiku, bo jednak DS 5 i DS 6 to trochę lepszy standard, niż to, co dostają transportowcy i mechanicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubbiners Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Transport to wbrew pozorom kierunek na którym jest dużo kobiet. Najmniej kobiet jest zawsze na politechnikach na informatyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cegla Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Transport to wbrew pozorom kierunek na którym jest dużo kobiet. Najmniej kobiet jest zawsze na politechnikach na informatyce Na informatyce? Bo ja wiem... Na mechatronice, mechanice i elektronice jest bardzo mało. Znajomi z tych kierunków nie byli pewni, czy w ogóle mają jakieś dziewczyny na roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrika Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Mam kumpelę, studiuje na Informatyce w Warszawie... Zapytam ją czy ma dużo koleżanek na roku i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ana Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 To był jeden z kierunków, który brałam pod uwagę przy wyborze studiów, więc myślałam, że przeczytam coś ciekawego, ale... no niestety nie. Współczuję, przyznam, że i ja miałam inne wyobrażenie na temat tego, co tu zastanę, a tu taki zonk x). Ale jest śmiesznie przynajmniej, nie powiem, że nie . Cegla, możesz napisać czemu Cię ten kierunek interesował? Co planowałabyś po tych studiach? Jakąś działalność przewozową, czy coś w tym stylu? Miałam kilka koleżanek, które pokończyły technikum logistyczne, też sporo dziewczyn tam było w klasach. Nigdy nie zapytałam ich, co dalej planują, a teraz mnie to ciekawi. Chyba pora odświeżyć kilka kontaktów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cegla Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Ana - szukałam kierunków powiązanych z ruchem drogowym, bo strasznie mnie to wciągnęło podczas robienia prawa jazdy (do tego stopnia, że wciąż jeszcze rozważam zostanie egzaminatorem w dalszej przyszłości). Pod kątem własnej firmy transportowej średnio mnie to interesowało (tak jak teraz nie interesuje mnie własna firma budowlana), raczej pod kątem inżynierii ruchu drogowego - czyli przepisów, organizacji ruchu, przepustowości, poprawy bezpieczeństwa, itd. Na transporcie było zbyt wiele powiązań z mechaniką i budową maszyn, co średnio przypadło mi do gustu i przez to ten pomysł odrzuciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...