lucasinho18 Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Dzień dobry, Przedwczoraj otrzymałem wiadomość o zakwalifikowaniu się na kierunek Finanse i Rachunkowość na Uniwersytecie Łódzkim. Jak co roku na roku powstanie kilka grup na tym kierunku i tutaj mam pytanie do państwa... czy jest możliwość, żebym trafił do tej samej grupy wraz z kolegą? Oczywiście wiem, że to nie gimnazjum, żeby można było sobie wybierać z kimś chce się iść, ale do kogo mógłbym skierować się z taką prośbą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 We wrześniu zgłoś się do dziekanatu może pomogą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polerst Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Na PW była taka możliwość jak najbardziej, na UŁ myślę że też - prawdopodobnie będzie jeden warunek: musiałbyś zrobić wymianę z kimś z tej grupy - najlepiej się ogłaszać na grupach facebookowych Twojego kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...