Marysia01 Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Szukam odpowiedzi na to pytanie i nie mogę znaleźć. Czy po jednym licencjacie na kierunku pedagogika - mogę zrobić 2 mgr na tym samym kierunku, w tym samym czasie? Jeden dziennie na ten samej uczelni i drugi zaocznie na innej uczelni? Czy tak można (prawnie/regulaminowo)? Za zaoczne są opłaty, ale czy w takim wypadku za dziennie też? Skąd ten pomysł? Stać mnie tylko na jedne studia. Jakby drugie były za darmo (dzienne) - jestem w stanie w 2 lata zdobyć 2 dyplomy - oszczędzam i czas, i pieniądze. Nie stać mnie na dzienne + podyplomowe w tym samym czasie. Dlatego pytam o możliwość dwóch mgr po jednym licencjacie wszystko na tym samym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Tak. Możesz tak zrobić. Nie ma żadnych przeciwwskazań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...