Anonim81 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Czy jeśli jestem na pierwszym roku studiów, ale od dwóch miesięcy nie pojawiłem się na żadnych zajęciach to mogę startować w tegorocznej rekrutacji dla pierwszego kierunku (nie planuję zostać na obecnym)? Zastanawia mnie czy muszę wcześniej złożyć rezygnację czy po prostu wziąć udział w rekrutacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Możesz wziąć udział w rekrutacji a to że nie złożyłem rezygnacji jest bardzo słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polerst Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Łukasz, możesz wytłumaczyć dlaczego słabe? Wiem, że kiedyś pisałeś, że powinno sie złożyć rezygnację, ale właśnie - dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Z wielu względów. Tutaj głównie chodzi o sprawy organizacyjne i finansowe. Ż moich podatków uczelnia dostaje pieniądze za studenta więc im on szybciej zdecyduje tym rozliczenie jest prawdziwe. Rozwiązanie z ograniczonym ECTS było bardzo dobre. Studenci studiujący w nieskończoność to porażka systemu edukacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Ktoś kiedyś wymyślił dobry pomysł z odpłatnością: bierzesz studia na kredyt, jak skończysz, kredyt jest umarzany. Można zrobić i tak, że pierwszy kierunek za darmo, czyli 300-360 ECTS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 To jest super pomysl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...