awkward Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 (edytowane) Hej, w tym roku planuje iść na studia, bedzie to pedagogika badz logopedia, lecz mam problem z tym, jakie miasto wybrać. Słyszałam, iz Poznan jest dla ambitnych (a ja jestem sredniakiem w nauce) , natomiast Szczecin to podobno "syf". Rozne opinie sie slyszy.. Chcialabym poznac wasze, sprawdzone. Ktos moze studiowal podobne kierunki i wie? Z gory dzieki za pomoc Edytowane 15 Maja 2017 przez awkward Literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 To wszystko zależy od Twoich preferencji. Nie wiem co to znaczy syf. W Szczecinie też można fajnie żyć i zdobyć dobre wykształcenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 W poznan.studia.net są lepsze uczelnie, te szczecińskie rzeczywiście nie uchodzą za zbyt dobre i nie są bardzo poważane. Pod pedagogikę i logopedię to przede wszystkim UAM. Choć bardziej polecam logopedię pod względem perspektyw zawodowych. Z pracą po pedagogice jest trudno i zarobki śmiesznie małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolinaKa Opublikowano 21 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Też tak uważam. To większe miasto i życie studenckie też bogatsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...