MinYoongi Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Cześć, obecnie zmagam się z niemałym problemem. Otóż ukończyłam technikum plastyczne, a teraz interesuje mnie zupełnie inny kierunek. Chciałabym ubiegać się na rehabilitacje, prywatnie w Krakowie lub Warszawie. Nie wiem czy jest to realny cel, czy ktoś moze był w podobnej sytuacji i został przyjęty? Czy taka zmiana nie przeszkadza w znalezieniu pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Możesz, pytanie tylko czy maturę masz z Studia na kierunku biologia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MinYoongi Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Właśnie nie, wydawało mi się, że na prywatnych ich nie interesują przedmioty maturalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Nie interesują ich to fakt ale musisz się też na tych studiach utrzymać ą bez Studia na kierunku biologia jest to trudne. Musisz się uczyć na własną rękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...