Skocz do zawartości
xasddfg

Produkcja Medialna UMCS

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zbliżają się moje matury i z tym idzie też wybór studiów. 
Bardzo chciałabym pójść na Produkcję Medialną na UMCS (ogólnie interesuję się czymś takim i wiążę też z tym przyszłość).
Widziałam że limit miejsc to 70 miejsc. Ciężko się dostać? Piszę maturę rozszerzoną z angielskiego i matematyki. 
I przy okazji może ktoś zaproponować podobne kierunki do tego na publicznych uczelniach? Bo nie potrafię znaleźć niczego podobnego. 

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Wypowiedzi z ostatnich 10 dni

• Mam problem z stabilnością połączenia podczas gry. Czasami w środku kręcenia spinów wyskakuje mi komunikat, że sesja wygasła albo strona się odświeża i muszę znowu wchodzić do gry. Jest to mega denerwujące, szczególnie jak czekam na bonus. Czy to wina mojego internetu mobilnego, czy może coś z ustawieniami telefonu? Macie jakieś sposoby, żeby gra była bardziej stabilna i nie przerywała w najmniej odpowiednim momencie? Czy zmiana przeglądarki z Chrome na jakąś inną może w tym pomóc?
    • American Sign Language is a beautiful and vital form of communication, but many find it difficult to start without a structured guide. However, you can https://promova.com/page/learn-american-sign-language using the Promova app, which breaks the language down into manageable segments for daily practice. The bite-sized lessons focus on real-life scenarios, helping you learn signs that are actually relevant to your social and professional needs. This method of steady practice ensures that you are not just memorizing signs but understanding how to use them fluently in conversations, ultimately helping you grow your skills and confidence as a visual communicator.
    • Superwizja to podstawa w naszej pracy ale faktycznie znalezienie dobrego superwizora bywa trudne. Część superwizji to tylko formalne spotkania dla galochów a potrzebna jest prawdziwa analiza przypadków i wsparcie w trudnych sytuacjach. Szkolenia dla psychoterapeutów powinny pogłębiać konkretne umiejętności a nie być ogólnikami które już znasz. Zwracam uwagę na to kto prowadzi szkolenie i jakie ma doświadczenie kliniczne bo to robi różnicę w jakości przekazywanej wiedzy. Przydają się warsztaty gdzie można ćwiczyć techniki a nie tylko o nich słuchać. Dobrze jest też mieć dostęp do materiałów po szkoleniu żeby móc do tego wracać. Networking z innymi terapeutami podczas szkoleń też jest wartościowy bo można wymieniać się doświadczeniami. Polecam sprawdzić https://www.dialoteka.pl/ gdzie są szkolenia specjalistyczne dla psychoterapeutów i różne formy superwizji - warto porównać oferty i wybrać coś co realnie rozwinie kompetencje.  
    • Jestem psychoterapeutą i szukam superwizji oraz dalszego kształcenia - jak wy to organizujecie? Ciężko znaleźć coś wartościowego.
  • Najpopularniejsze tematy na forum

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.