Szukający Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Po wakacjach wracam do technikum, 4 klasa. No i tak teraz zebrało mi się na planowanie dalszego życia. Nie chciałbym skończyć jak większość znajomych, którzy w tym roku pisali matury - większość poszła do jakichś fabryk na linie produkcyjne, oczywiście żadnej pracy nie ujmuje. Zawsze chciałem robić coś związanego z komputerami, poszedłem do TI no ale to chyba nie jest to. Na daną chwilę chciałbym mówić. Chyba jest to jedyne co wychodzi mi bardzo dobrze. Kiedyś myślałem o komentatorce, jednak ciężko się wybić jeżeli startujemy bez pleców. Co robić? Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Hej, po tym co napisałeś to masz dwie trzy drogi. mozesz isc na informatykę lub automatykę i robotykę czy kierunki pokrewne. Mozesz isc na dziennikarstwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Popatrz sobie jakie masz możliwości w studiach humanistycznych abyś mówić dużo mógł:) http://www.studia.net/humanistyczne Jak chcesz uciec od IT to może Coaching cię zainteresuje, albo Media i komunikacja społeczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Poczytaj jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...