Hunteerq Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Cześć,piszę z pytaniem ponieważ w tym roku zapisuję się na studia.Wybieram 2 uczelnie główne i jedną ratunkową.Na tamte 2 najprawdopodobniej nie dostanę się za pierwszą rekrutacją.Zatem chciałbym zapytać jak wygląda procedura rekrutacji, jeżeli dostane się na tą ratunkową to tam muszę złożyć papiery, ponieważ zostanę wykreślony, jednak co w przypadku, kiedy robię 2, lub nawet 3 rekrutację na innej uczelni.Jak wygląda ta procedura, kiedy dostałem się na uczelnie ratunkową, ale chcę spróbować jeszcze 2 i 3 rekrutacji na innych, nie tracąc miejsca na tej ratunkowej?Te uczelnie to AGH, PW i PWr, jeżeli ma to coś pomóc.Pozdrawiam,Hunteerq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Hej, Musisz złożyć papiery po wynikach rekrutacji. Ale w dalszym ciagu mozesz wziąć udział w kolejnej rekrutacji. Po wynikach po prostu przenosisz papiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 A jakie kierunki Cię interesują na tych uczelniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 dokładnie, jakie kierunki? bo to też daje jakieś spojrzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunteerq Opublikowano 3 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Bardzo dziękuję za pomoc!AGH - Informatyka na IET, PW - Informatyka na wydziale Matematyki i studia.net/informatyka, PWr - Informatyka na wydziale studia.net/informatyka i studia z zarządzania. Zależy mi na bardzo dobrej praktycznej Informatce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Myśle, ze na wszystkich tych uczelniach otrzymasz bardzo dobre wykształcenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba. Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Cześć, zaytam chyba jeszcze raz o to samo ale nie jestem pewny, sytuacja ma sie tak, wraz z dziewczyną chcemy sie wybrać na studia do jednego miasta, wybralismy Lublin na pierwsze miejsce ale mamy też Kielce i Rzeszów rezerwowo, ja sie dostałem na PL, do dzisiaj musiałem złozyć dokumenty i to zrobiłem. Moja luba ma wyniki dzisiaj o 22 (UMCS - Anglistyka), jest 288 na liście, ma 255pkt, nie pisała rozszerzenia z polskiego, angielski umie świetnie i na obu poziomach ma dobre wyniki (98%podstawa i 78%rozszerzenie), liczymy na to, że sie dostanie ale... co w wypadku jak ona sie nie dostanie a np oboje dostaniemy sie do Rzeszowa? Czy ja moge te dokumenty jakoś przenieść jeszcze z Lublina czy cokolwiek zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Czytajcie forum, temat poruszany wiele razy? Używasz funkcji szukaj? Polecam http://forum.studia.net/topic/5260-dwie-uczelnie/#entry31791 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...