szynszyl97 Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Witam. Własnie skonczyłem liceum. Jestem po mat-fiz. Matme umiem bardzo dobrze z fizyką "troszke" gorzej. Na studia chciałbym isc do Krakowa agh lub pk. Szukam kierunku na ktorym jest duzo matematyki i nie koniecznie fizyki. Jakies sugestie? Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 To idź na studia na matematykę lub informatykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monika_0497 Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Możesz poczytać o tych kierunkach, gdzie masz typową matmę lub z połączeniem bez fizyki http://www.kierunki.net/informatyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Fizykę będziesz miał na wszystkich kierunkach technicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynszyl97 Opublikowano 31 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Jest ktos kto moze mi przybirzyc ten kierunek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Pisz proszę pod jednym temat i nie rozsiewaj wątków bo zrobi się bałagan. Tu masz opisany ten kierunek: http://www.studia.net/elektrotechnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Podstawą każdego kierunku technicznego jest fizyka. Przygodę z matematyką zakończysz na I roku, ale fizyka pod różnymi postaciami będzie przewijać się dosłownie przez całe studia. Jeśli chcesz ją ominać, to musisz wybrać inną grupę kierunków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Tak ale fizyka opiera sie na zaawansowanej matematyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...