Łukasz Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Koniecznie daj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Karbowski Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Już po wynikach, no i powiem szczerze że wyniki są nieco wyższe niz podejrzewałem. Z matmy wyszło mi w końcu 68%, z polskiego 70%, z angielskiego 70%, z wosu 63%, a z geografii 40%. Patrząc na zeszłoroczny próg na kulu, mam 8 punktów ponad nim. Jednak niewiele brakuje także do umcs, bo tam znów do zeszłorocznego progu brakuje mi 8 pkt. Złożyłem także na uksw, ale tam raczej juz nie bedzie tak latwo. Wszędzie na prawo, stwierdzilem, że skoro chcialem to studiowac, to jakiekolwiek zastępcze kierunki odpadają. Zobaczymy jak to pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Powinno sie gdzieś udać. Daj znac jak będą wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Karbowski Opublikowano 16 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Dostałem się na kul na prawo Czyli jednak bez planów awaryjnych. Dzięki wszystkim za pomoc w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Spoko, gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata Warywoda Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Dostałem się na kul na prawo Czyli jednak bez planów awaryjnych. Dzięki wszystkim za pomoc w tym temacie Gratuluję! Czytałam, że pytałeś wcześniej o KUL i Lublin - to bardzo fajna uczelnia, a miasto jest świetne do studiowania Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...