24godzina Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Czy zmieniajac uczelnie np. z Politechniki Warszawskiej na Uniwersytet Gdański, dostanę stypednium rektora, jeśli po licencjacie mam wysoką srednia, czy zmieniając uczelnie, nie przysługuje mi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Przysługuje Ci jak najbardziej jeśli spełniasz kryteria na nowej uczelni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 dokładnie, jeśli spełnisz kryteria na nowej uczelni to otrzymasz stypendiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Czy zmieniajac uczelnie np. z Politechniki Warszawskiej na Uniwersytet Gdański, dostanę stypednium rektora, jeśli po licencjacie mam wysoką srednia, czy zmieniając uczelnie, nie przysługuje mi? Jeśli nie masz żadnych różnic programowych, to istnieje duża szansa. Jeśli jednak trafiły się jakieś, to nie nastawiaj się w tym semestrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Na pewno nie bedzie to łatwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 A tak z ciekawości - skąd decyzja o zmianie? Ten sam kierunek studiów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Każda uczelnia ma dział zajmujący się stypendiami, więc może warto po prostu tam zadzwonić i zapytać? Przy okazji daj nam znać czy jest taka możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Na pewno warto zadzwonić i zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Ja się obawiam, że może być ciężko, ale warto powalczyć, powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Może byc ciezko ale warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...