Karol1996 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Witam, zainteresowały mnie następujące uczelnie i chciałbym usłyszeć jakieś opinie najlepiej od aktualnych studentów kierunek, który mnie interesuję to Podyplomówki z zarządzania na następujących uczelniach: *Akademia Leona Koźmińskiego *Wyższa Szkoła Ekonomii i studia.net/informatyka w Krakowie *Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu Dodam, iż chcę iść na Podyplomówki z zarządzania nie z przypadku, tylko uważam że mam predyspozycje aby studiować ten kierunek za szczególnie przyszłościowy uważam kierunek Podyplomówki z zarządzania projektami. Zapraszam do podzielenia się swoimi opiniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Kierunek czy specjalizacje Podyplomówki z zarządzania projektami? Bo to różnica. Kozminski wydaje sie być najlepsza uczelnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol1996 Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Specjalizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Specjalizacja ma bardzo małe znaczenie, przy wyborze kieruj sie raczej kierunkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol1996 Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Mógłbym spytać, dlaczego tak Pan uważa? Czy specjalizacja nie ma na celu ukierunkowania studenta w jakąś konkretną stronę? Jeżeli ma bardzo małe znaczenie to, dlaczego jest ich aż tyle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol1996 Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Chyba, że mylę specjalizację ze specjalnością - jeśli tak to proszę o uświadomienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Specjalizacja i specjalność to jedno i to samo. Na dyplomie najważniejszy jest kierunek studiów. Specjalności uczelnie mogą nawet nie utworzyć bo takie maja prawo. Wybierzesz kierunek a np na specjalność która sobie wymarzyłeś sie nie dostaniesz bo bedzie wiecej chętnych niż miejsc i co wtedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Owszem może się tak zdarzyć, że specjalność nie zostanie utworzona albo będzie zbyt dużo chętnych (chociaż ta druga opcja jest mało prawdopodobna, bo wtedy będzie po prostu więcej grup). Oczywiście specjalność jest mniej ważna niż kierunek ale nie oznacza, że wcale nie jest ważna, bo faktycznie ma na celu nauczanie kierunkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 ja nie mówie,że nie jest ważna specjalizacja, tylko, że nie warto się nastawiać tylko i wyłącznie na wybór danej specjalizacji bo później możemy się obudzić sami wiecie gdzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol1996 Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Rozumiem i dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Daj znac jak już cos wybierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...