Kirigato Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Witam! Na podstawie uchwaly UE w Katowicach: http://www.ue.katowice.pl/fileadmin/_migrated/content_uploads/Uchwa%C5%82a_nr_64_2016__2017_I_stopie%C5%84_stacjonarnych_i_niestacjonarnych.pdf Nie jestem w 100% pewny, aplikujac licza sie tylko wyniki z dwoch przedmiotow (np. podstawowa matematyka + podstawa/rozszerzenie angielski), czy moge pomieszac podstawe i rozszerzenie z lewej rubryczki (napisac podstawe z matematyki i samo rozszerzenie z geografii - policza mi punkty za oba?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Z tego wynika, że matematyka lub geografia. Policzą CI z jednego i do tego z języka obcego. Ale zawsze najlepiej zadzwonić do rekrutacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wertyu Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Moim zdaniem też tylko jeden przedmiot. Nie wiem, na jaką uczelnię startujesz, ale nie liczyłabym na taki myk. Szambo-eko-betonowe.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Tez myśle ze taki myk nie przejdzie zreszta wystarczy spojrzeć na regulamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Wynik z matury z języka obcego jest obowiązkowy i do tego wybierają jeden z przedmiotów: matematyka lub geografia lub historia lub informatyka lub fizyka (fizyka i astronomia zdawana na egzaminie maturalnym przed 2015 rokiem) lub wiedza o społeczeństwie lub język polski tylko dla kandydatów na kierunek Dziennikarstwo i Komunikacja SpołecznaAle język przecież i tak będziesz zdawać, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 tak, ale wybierają matematykę lub geografię, a nie jak chce kolega oba naraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 dlatego napisałam, że jeden z tych przedmiotów, a język jest obowiązkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 no dokładnie tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...