Kirigato Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Nie umiałem znaleźć odpowiedniejszego działu, jeżeli jednak ten srednio pasuje, prosze o przeniesienie. Zalozmy, ze skoncze licencjat ~humanistyczny (nie wiem, jak bardzo jest to odroznianie w Polsce, mysle o studiach zagranicznych, tam jest jasno Bachelor of Arts / Bachelor of Science), np. hmm, Finanse. Czy mam szanse na studia magisterskie inzynierskie (Master of Science) w jakims przyblizonym kierunku (np. statystyka, etc), czy wtedy raczej moge kontynuowac tylko nauki humanistyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Hej, po naukach humanistycznych na poziomie licencjata nie mozesz kontynuować nauki gdzie jest wymagany inżynier czyli tam gdzie sa wymagane Bachelor of science. Aczkolwiek w Polsce mógłbyś zrobic wiele kierunków z pogranicza nauk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Jak kończysz licencjata to możesz po prostu iść na magisterkę, tymbardziej, że to kierunek humanistyczny. Studia inżynierskie to kierunki techniczne. i to też studia I stopnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Na mgr może iść, tylko pytanie czy może iść na mgr nauk ścisłych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Ja bym miała jednak wątpliwości czy po humanistycznym licencjacie można iść na techniczną magisterkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 ja mam wątpliwości i w to wątpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 jakoś nie wyobrażam sobie iść po socjologii np na automatykę i robotykę :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 ja też nie, po prostu bym sobie nie poradził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...