Skocz do zawartości
paniblaszka

pomoc w redagowaniu prac mgr, lic. zaliczeniowych

Rekomendowane odpowiedzi

Profesjonalnie pomogę napisać lub napiszę pracę kontrolną, zaliczeniową, magisterską, licencjacką. Podejmę się także sprawdzenia i ew. korekty już napisanej pracy. Piszę referaty, eseje, rozprawki, recenzje itp. opracowania. Każda praca bogata w przypisy (w miarę najnowsze) i każda dopracowana w szczegółach. Gwarantuję uczciwość, anrtyplagiat, kompetencje, dyskrecję, terminowość. Nie pobieram żadnych przedpłat/zaliczek. Przedstawiam jasne warunki ew. współpracy, szybko odpowiadam na każde zapytanie, jestem w stałym kontakcie ze zlecającym pisanie. Na ewentualne życzenie wysyłam wzór - próbkę mojego stylu pisania

. Kontakt: gg 18240258, mail kobieta@tlen.pl

zapraszam do kontakt

Jeżeli masz trudności z przygotowaniem pracy dyplomowej i uważasz, że sam/a sobie nie poradzisz to napisz do mnie. Oferuję pomoc przy redagowaniu i opracowywaniu materiałów z wielu dziedzin. Wszystko odbywa się wedle Twoich wytycznych i wcześniej ustalonych zasad współpracy, które pozostają niezmienne, aż do końca. Tak więc, nie musisz się obawiać, że nagle zamilknę, a Ty zostaniesz z niczym. Oczywiście jestem tylko człowiekiem i mam ograniczone możliwości. Jeśli więc potrzebujesz materiałów "na jutro" to niestety nie mogę Ci pomóc. Z tego samego powodu nie jestem w stanie pomagać wielu osobom jednocześnie i nie przyjmuję każdego zlecenia. Jednak taka organizacja pracy przekłada się na większą efektywność i solidnosć wykonywanych zleceń, a tym samym większe zadowolenie klientów.

Jeśli jesteś zainteresowany/a moją pomocą to napisz wiadomość na adres rafpon@interia.pl

Profesjonalna, bez plagiatu autorska merytoryczna pomoc w pisaniu prac mgr , lic zal i innych z zaakresu pedagogiki, socjologii, psychologii. Wysoka jakosc , bardzo dobre terminy, wysokie kwalifikacje redaktorów - doswiadczenie praktyczne i teoretyczne (naukowe) .kontakt email pomoc.redakcja@wp.pl