Łukasz Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Hmmmm... Na biotechnologii czy analityce medycznej chemii jest bardzo dużo. Niestety. To faktycznie zostaje Ci droga nauk społecznych. Pomyśl nad tymi studiami w Gdyni lub policyjna. Ale Trójmiasto daje większe szanse rozwojowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mon Opublikowano 25 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Studia w Gdyni faktycznie brzmią bardzo zachęcająco kiedy tak o nich czytam. Jest nad czym sie zastanawiać i na co pracować. Jestem bardzo wdzięczna za pomoc - wszystko mi sie rozjaśniło i wiem na czym stoję. Dziękuje bardzo, odezwę sie w razie kolejnych pytań (: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Koniecznie sie odzywaj. Masz jeszcze rok czasu. Daj znac jak juz podejmiesz ostateczna decyzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Zobacz sobie filmik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Fajnie, że już go opublikowaliśmy bo jednak wiele osób pyta o ten kierunek i kierunki pokrewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mon Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Witam ponownie mam kolejne pytanie odnośnie studiowania kryminologii: czy dobrym pomysłem jest studiowanie polityki społecznej i resocjalizacji przez trzy lata poczym wybranie sie na studia magisterskie o kierunku docelowym czyli kryminologia właśnie? Od drugiego roku mogłabym wybrać specjalizacje prawno-kryminologiczną co by mnie chyba przygotowało na dalsze kształcenie sie w tym kierunku. Trochę pokombinowane ale im dłużej myśle nad wyjazdem z Warszawy (gdzie chciałabym studiować) tym bardziej szukam innych możliwości tu na miejscu. Co myślicie o takim rozwiązaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Moim zdaniem lepsze jest od razu studiowanie kryminologii lub kryminalistyki a ewentualnie na 2 stopniu zrobienie czegoś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...