Kretka Kolorowa Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Uwielbiam drapanie po plecach. Dałabym się pokroić Macie jakieś takie zakręcone zajawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 A ja uwielbiam mizianie na wszelkie sposoby, plecy, stopy, włosy hmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 A kto nie lubi jak się go łuska po futerku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukiz87 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 lol Kretka ja tez to uwielbiam !! ja uwielbiam jak dziewczyna mnie paznokciami smera po plecach , boku itp , kazda dziewczyna na poczatku sie cieszyła , lubiła to robic a po jakims czasie juz miała wrecz dośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagdaKa Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 takie są kobiety ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 lol Kretka ja tez to uwielbiam !! ja uwielbiam jak dziewczyna mnie paznokciami smera po plecach , boku itp , kazda dziewczyna na poczatku sie cieszyła , lubiła to robic a po jakims czasie juz miała wrecz dośc bo to taka darmowa Podyplomówki z reklamy, a później kupujesz produkt i już jest różnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 ja tam lubię smyrkanie po łydkach, ot takie zboczenie:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajla_pw Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Ja tam lubie jak ktoś bawi się moimi włosami plecie z nich warkocz albo mnie głaska po nich. Chociaż drapanie po pleckach też jest fajne ale mnie kręcą bardziej włosy. Mam bardzo długie i chyba dlatego takie małe zboczenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Hah dziwny wątek ale szczerze to kto nie lubi jak się go kizia po pleckach albo rączkach. Zwłaszcza facet, a co do włosów to moja dziewczyna też miała takie zboczenie. Tylko jak kiedyś zacząłem bawić się jej lokami to potem rozczesać włosów nie umiała i już nie chciała głaskania ani kręcenia nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagdaKa Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 jej, ja nie znoszę jak ktoś bawi się moimi włosami. Nawet do fryzjera nie lubię chodzić ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 To byś ze mną nie wytrzymała bo ja uwielbiam bawić się włosami zwłaszcza długimi ona na początku lubiła ale teraz już je wiążę i mi nie daje ich dotykać jak jej je poplątałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagdaKa Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 dobrze, że nie wkręciłeś jej lizaka albo gumy do włosów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domi Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Wątek rzeczywiście osobliwy... Myślę, że Freud miałby co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
missagg Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 O tak Freud by się uśmiał, szkoda, że nie żyje w dobie internetu ! Może nie będę zbyt oryginalna, ale nie ma nic lepszego od dobrego masażu uczynionego przez odpowiednią osobę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikitka Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 ja lubię masaż stóp zawsze odpręża !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 dla tych z dystansem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blankes Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Kooooooocham drapanko po plecach, stopach, dłoniach, karku... wgl wszystkich części ciała XD Niesamowita przyjemność achhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 i masażyk głowy ... http://takmam.pl/post/32946998458/kiedy-ktos-glaszcze-mnie-po-wlosach#.UH59hWefnKQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blankes Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 http://takmam.pl/post/31274116721/kiedy-ktos-drapie-mnie-po-plecach Można i tak XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 masaż głowy, szczególnie podczas migreny... Przy okazji pozdrawiam wszystkich migrenowców!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...