Łukasz Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Tak, to dobre rozwiazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Ja teraz urządzam kawalerkę i kuchnia z przedpokojem jest w kremie a pokój jest delikatna popiel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Małe mieszkania powinny być w jawnych kolorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Oczywiście bo to wizualnie dodaje przestrzeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom3k Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 zgadzam się co do jasnych kolorów, ale ja np. zrobiłem eksperyment i pomalowałem połowę na czerwony, mocny czerwony, nie taki jasny, a drugą połowę pozostawiłem żółtą (taki był wcześniejszy kolor, aczkolwiek myślę nad zmianą na fiolet) i wcale wizualnie mieszkanie się nie pomniejszyło i wygląda to bardzo ładnie. Z tym, że jest jeden motyw.. Farba miejscami wyblakła, po 2 latach to chyba zły wynik, a byłem pewien że farba jest dobrej jakości.. To chyba przemawia na korzyść jasnych kolorów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 ciemny czerwony, widzę że jesteś odważny co do kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomik Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Ja mam w tej chwili szary. Sam malowałem farbą Magnata Ceramic. I tak mi dobrze, nie chce mi się zmieniać. ;) A kolor czerwony to faktycznie dla odważnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świątek Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 w małych pomieszczeniach najlepiej sprawdzają się jasne kolory, ciemne optycznie zmniejszja, a intensywne szybko się nudzą plus są nie praktyczne - cięzko je później przemalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Szarości to uniwersalny wybór. Z innymi kolorami bym nie szalała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galian Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Opcjonalnie zamiast szarości, zda się także biel - praktycznie co byśmy do bieli nie dobrali (meble, dodatki) to wszystko będzie pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaycee.boyer Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Ja to bym pomalowała na jakieś jasny kolor i do tego jakiś obraz dokupiła. Ogólnie mi to się zawsze podobały różne tematyczne tapety i obrazy, ale to wiadomo bardziej już w swoim mieszkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...