Agnieszka Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Wakacyjna praca zawsze jest dobra i dla doświadczenia i żeby podreperować budżet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Za tłumaczenia dobrze płacą, tylko to jest dość trudne i mozolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janga2050 Opublikowano 14 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 To nic, od zawsze chciałem być tłumaczem. Wpierw języka niemieckiego, a po zmianie decyzji o kierunku studiów - języka francuskiego. Oczywiście, jest to dość mozolna i trudna praca, ale nie to mi nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 To dobrze. Moze zalozysz watek w innym dziale. No w kierunkach studiów i tam bedziesz opisywal swoje doświadczenia ze studiów. Bo dzial przedstaw sie do tego nie nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Koniecznie załóż nowy wątek na temat studiów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Najlepiej w dziale nasze kierunki studiow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janga2050 Opublikowano 15 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Zrobię to oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 to czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolina_22 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Witam wszystkich serdecznie, ja równiez jestem nowa na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Czesc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Witam wszystkich serdecznie, ja równiez jestem nowa na forum Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolej Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Cześć Trolej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koralka Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Dzień dobry, Cześć i Czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brevka Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Hejka ___________________________________________________ http://adipex.encyklopediasupli.pl http://jakszybkoschudnac.encyklopediasupli.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Cześć, Mamy nadzieję, że nie będziesz nas spamować!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 z tego co widzę to jeden z linków zawiera nielegalne w Polsce tabletki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klekov Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Cześć! Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...