mareczek01 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Hobbit jak dla mnie świetny, po prostu konkret. Nie wierzcie innym, którzy mówią że jest do niczego. Najlepszy Filmoznawstwo -studia jaki widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodydede Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Polecam Filmoznawstwo -studia Django. Obsada, scenariusz, muzyka filmowa to wszystko to poezja pod zimne sobotnie wieczory. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gomicz Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Hobbit świetny. W tamtym tygodniu byłem na Gangster Squad - jeżeli ktoś lubi takie klimaty, to polecam. A jutro mam zamiar pójść na Django. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Django to świetny Filmoznawstwo -studia naprawdę warto. na Gangster Squad nie byłem co to jest? Po tytule poznaje, że pewnie jakaś sensacja z kryminałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareczek01 Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Wczoraj byłem na Szklanej pułapce 5 i muszę powiedzieć że super. Przeważnie filmy im nowsza część tym gorsza a tutaj tak nie jest. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasia7 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Polecam 3 metry nad niebem ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodydede Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Oglądał ktoś Gangster Squad? Poszukuje opinii. Polecam Offender oraz Więzień Nienawiści! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Ostatnio byłem na poradniku pozytywnego myślenia - tytuł idealny dla mnie:) bardzo fajny Filmoznawstwo -studia polecam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 a był ktoś na jestem bogiem i może coś na temat tego filmu powiedzieć? Dzisiaj najlepszy Filmoznawstwo -studia w TV real - barca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasia7 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 jestem bogiem - zajebisty wg mnie bardzo życiowy Filmoznawstwo -studia,polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodydede Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Tylko nie bierzcie tego do siebie, że Filmoznawstwo -studia Jestem Bogiem jest oparty na faktach. Owszem jako Filmoznawstwo -studia obyczajowy jest bardzo dobry, lecz żadna to biografia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Komedia "Zanim odejdą wody" z Robertem Downeyem JR. Był niedawno w tv, można uśmiac się do łez! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ania91 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Z polskich klimatów polecam "Mój rower" - bardzo słodko-kwaśny Filmoznawstwo -studia o życiu z męskiego punktu widzenia oraz "Pokłosie" - Pasikowski, wiadomo, mocne klimaty. Trzeba rozliczyć się w końcu z narodową przesłością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ana Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Atlas Chmur oglądałam i podobał mi się bardzo, chociaż nie jestem pewna czy każdemu przypadnie do gustu. Pan "I know, I know" mnie wzruszył do łez . Django - rewelacyjny , very Tarantino, że tak to ujmę . Jeśli ktoś lubi twórczość Quentina, a jeszcze nie widział, to koniecznie do obejrzenia! Poradnik pozytywnego myślenia również mi się podobał, chociaż obawiałam się go jako komedii romantycznej. Pozostałych tu wymienionych jeszcze nie oglądałam. (Hobitta nie zamierzam, chociaż książkę uwielbiam). Dorzucam za to od siebie Donnie Darko, jeśli ktoś nie widział (Filmoznawstwo -studia z 2001 roku). Urzekł mnie ten Filmoznawstwo -studia i mam zamiar znów obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domi Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Django - rzeczywiście Tarantino z krwi i kości, szczególnie z krwi Chociaż jest baaardzo długi, to nie czeka się na koniec. Świetna muzyka. Ale chyba i tak wolę Bękarty wojny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ana Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Django - rzeczywiście Tarantino z krwi i kości, szczególnie z krwi Taaaak, świetnie to ujęłaś . Bękartów jeszcze nie widziałam. Mam nadzieję, że na dniach ten stan ulegnie zmianie . Z dobrych filmów tak mi się jeszcze jeden tytuł przypomniał: Nietykalni. Francuska produkcja z 2011 roku. Zdecydowanie wart obejrzenia. Polecam . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dulibanka Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 zdecydowanie Clerks i pochodne z Cichym Bobem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasza Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Jeśli chodzi o filmy ambitne to polecam skandynawski Filmoznawstwo -studia Polowanie oraz Ida. Polecam również American Beauty, Efekt motyla i nowszy Filmoznawstwo -studia psychologiczny Labirynt. Może ma ktoś jeszcze jakieś propozycje ciekawych filmów. Wieczory z herbatą dobrym filmem to najlepsze rozwiązanie na deszczowe dni i samotne wieczory. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kretka Kolorowa Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 A może fajny film akcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Ostatnio oglądałem Labirynt, fajny Filmoznawstwo -studia trzymający w napięciu, warto zobaczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktorek Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Atlas Chmur świetny Filmoznawstwo -studia. "Django" "Incepcja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgan Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 "Sekret jej oczu", "Zodiak", "Drive", "Bestie z południowych krain", " Prestiż", "Leon zawodowiec", "Łowca androidów", " Przekręt", "Rzeź", "Hanna", "Prawdziwy romans", "Musimy porozmawiać o Kevinie", "Dziewczyna z tatuażem", "Służące", "Tajemnice Los Angeles" - fajne filmy, bez podziału na gatunki :-) Z polskich polecam "Rewers" Borysa Lankosza i "Dziewczynę z szafy". W sumie można by pisać i pisać :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Ciężko wybrać ten jeden jedyny, ale bardzo lubię Mechaniczną pomarańczę, Pulp Fiction, Urodzonych morderców, Bonnie & Clyde i w zasadzie wiele wiele innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...