husajn Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Czy jest ktoś na tym forum kto studiuje/studiował ten kierunek? Ogólnie pisałem wcześniej na tym forum, ktoś mi go poradził i powiedział, że z matmą dam radę na nim. Rozmawiałem z różnymi osobami, czytałem w internecie i nadal mam wątpliwości czy dam radę. Ogólnie mój problem polega na tym, że komputera używałem tylko do nauki i rozrywki, gdy się popsuł to próbowałem go sam naprawić, a jak nie dałem rady to oddawałem do naprawy-to jest moje całe obycie jeśli chodzi o informatykę. Czy ktoś kto ogólnie dużo czasu spędza przy komputerze, coś tam wie ale nigdy nie miał styczności z programowaniem i innymi bardziej profesjonalnymi dziedzinami informatycznymi ogarnie ten kierunek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 To ja Ci odpisywałem, że dasz sobie radę i dalej tak twierdzę. Automatyka i robotyka nie jest związana z hardware komputera. Wszystkiego nauczysz się na studiach. Grunt żebyś matmę umiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
husajn Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 No właśnie kurde co z kimś gadam o tym to mówi mi najpierw o matmie, a jak ja zacznę mówić o informatyce itd. to od razu, że będę mieć lipę jak nie jestem obeznany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 to nie jest prawda, najważniejsza jest studiuj matmę a z innymi kierunkami można sobie poradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
husajn Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Obyś miał racje. Dzięki Mam nadzieję, że jeszcze ktoś się wypowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Z Informatyką jest tak, że spokojnie nauczysz się podczas studiów i tak jak pisał Łukasz najważniejsza jest studiuj matmę, ja ją ogarniasz to sobie poradzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Automatyka i robotyka to fajny kierunek studiów. Prowadzi go w sumie ponad 30 wydziałów uczelni publicznych i niepubliczne uczelnie w całym kraju. Jakie miasta interesują Cię najbardziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
husajn Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 @up Najbardziej Poznań-na politechnice. Czytałem, że tam jest na dwóch wydziałach. Jeśli tam się nie dostanę to szkoły W kujawsko-pomorskim oraz wielkopolskim wchodzą w grę. W dużej ostateczności w łódzkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 owszem na PP na wydziale elektrycznym (bardziej pod kątem systemu napędów) i informatycznym (bardziej pod kątem kodowania). Pomyśl jeszcze o Uniwersytecie Zielonogórskim - tam też jest fajny program studiów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
husajn Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 @up dla mnie trochę za daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 W Toruniu masz jeden z najlepszych Wydzialow Fizyki, astronomii i studia.net/informatyka stosowanej UMK który prowadzi automatykę i robotyke. http://www.studia.net/uczelnie-studia/6379-uniwersytet-mikolaja-kopernika-w-toruniu-wydzial-fizyki-astronomii-i-informatyki-stosowanej Co o tym sadzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
husajn Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 W dniu 8.06.2015 o 18:39, Łukasz napisał(a): W Toruniu masz jeden z najlepszych Wydzialow Fizyki, astronomii i informatyki stosowanej UMK który prowadzi automatykę i robotyke. http://www.studia.net/uczelnie-studia/6379-uniwersytet-mikolaja-kopernika-w-toruniu-wydzial-fizyki-astronomii-i-informatyki-stosowanej Co o tym sadzisz? To pewnie zaraz po PP będzie druga uczelnia, na którą złożę papiery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
husajn Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Matma-96% j.polski-81% j.angielski-66% geografia-80% 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 W dniu 30.06.2015 o 17:48, husajn napisał(a): Matma-96% j.polski-81% j.angielski-66% geografia-80% Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 gratsy. To może warto spróbować czegoś naprawdę ambitnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
husajn Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 W dniu 2.07.2015 o 08:27, Sebastian napisał(a): gratsy. To może warto spróbować czegoś naprawdę ambitnego? Póki co złożyłem dokumenty na Politechnikę Poznańską oraz na UMK w Toruniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
husajn Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Są wyniki na Politechnice Poznańskiej. Zdobyłem 499 punkty i jestem Rezerwowym. Fakt, że na maturze nie miałem rozszerzenia ale trochę jestem zawiedziony, że od razu się zakwalifikowałem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgadza sie, też byłabym zawiedziona i szkoda, że od razu się nie zakwalifikowałeś. A kiedy będziesz wiedzieć czy masz szanse na przyjęcie z listy rezerwowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 a co z UMK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
husajn Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Do 14 lipca muszę dowieźć papiery na PP, a 17 będę wiedzieć czy z listy rezerwowej się dostałem. Na UMK 14 lipca będę znać wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 No to czekamy dzisiaj na info co z UMK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Wiesz już coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
husajn Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Co do mojej ostatniej wiadomości: będę wiedział czy się dostałem z listy rezerwowej jutro (15.07). Na UMK się dostałem. Nie ukrywam, że bardziej pasuje mi PP ze względu na miasto i fakt, że to typowo techniczna uczelnia. Jutro wszystkiego się dowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 póki co gratuluję dostania się na UMK a na ostateczny wynik czekamy jutro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...