chuddy65 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Witam, rzuciłem studia, mieszkałem z 2 kumplami, już im o tym powiedziałem. Tylko nie wiem co z moim miejscem? Płacić za mnie nie będą a ja dawać pieniędzy za nic też nie chcę. Może macie jakieś pomysł co mam zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MelissaH Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Cóż, jest luty, więc raczej studenci mieszkań teraz nie szukają, jednak warto dać jakieś ogłoszenie czy popytać wśród znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Tak to chyba jedyna droga aby znaleźć kogoś znajomego na Twoje miejsce, może napisz jeszcze ogłoszenie i wywieś gdzieś na uczelni, to też powinno dać efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Musisz znaleźć kogoś na swoje miejsce. Podpisywałeś jakąś umowę najmu? z okresem wypowiedzenia? Wiele osób po 1 semestrze zmienia lokum ze względu właśnie na lokatorów, więc na pewno możesz szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgan Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Jeśli masz jakąś umowę, sprawdź co jest w niej napisane nt. wyprowadzania się przed czasem, a potem skontaktuj się z właścicielem i zaproponuj, że poszukasz kogoś na swoje miejsce. Jeśli mieliście dość tanie mieszkanie prawdopodobnie bardzo szybko znajdziesz chętnego na swoje miejsce, studenci i młode osoby pracujące szukają mieszkań przez okrągły rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zak Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Na swoje miejsce szukaj kogoś, albo wypowiedz umowę, jak masz taki zapis. Sprawdź jak był rozliczany podatek od najmu, pomóc ci może w tym firma prowadzącą księgowość we Wrocławiu TaxExpert. Jeżeli nie była zgłaszana usługa najmu, to dogadacie się za porozumieniem stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...