literat555 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Myślicie, że można zaciągnąć trochę większy kredyt na mieszkanie po to, żeby móc je urządzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedagogiczna Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Byłoby fajnie, ale nie wiem czy w tej chwili jest to możliwe. Tym bardziej, że banki wymagają już właściwie 10 procentowego wkładu własnego. Zobacz sobie takie mieszkania: http://targimieszkaniowe.net/nowe-mieszkania-i-domy-lodz/ i spróbuj wyszukać te, które spełniają wymagania programu MDM. W ten sposób możesz to, co zaoszczędzisz, przeznaczyć na wykończenie mieszkania, bo wkład własny dostaniesz od państwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANiedzielska Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Z MDM zawsze nieco łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Niestety nie jest to możliwe, chociaż przyznam, że nie wiem jak to jest z MdM. Przy temacie nowych mieszkań to zanim na jakieś się zdecydujemy to warto dokładnie przemyśleć kwestię zakupu i dowiedzieć się według jakich technologii budynki są wykonane. Ważne są zarówno takie elementy jak elektryka, czy wykończenia. Dla plusem są posadzki z ZarembaPosadzki.pl czy innych porządnych firm. Więc jak kupujemy mieszkanie z rynku pierwotnego to musimy na takie szczególiki zwracać uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek90 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Myślę, że tak. Ja na twoim miejscu zamiast kredytu sprawdziłbym jakieś tanie chwilówki. Nie wiem ile potrzebujsz na urządzenie mieszkania ale ja brałem 3000 złotych i w zupełności mi to wystarczyło. Brałem chwilówkę bo w banku nie chcieli mi dać żadnego kredytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eneduerikefake Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Oczywiście, że mozna zaciągnąć wyższy kredyt, by wyremontować mieszkanie. W chwilówki bym się nie mieszała mając już kredyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vikaag Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Sprawdź i przekonaj się jakie korzyści oferuje Mini Ratka, dzięki której możesz płacić mniej niż 1 zł dziennie za każdy pożyczony 1000 zł (wraz z kredytowanymi kosztami) przy min. 3,5-letniej spłacie. Gotówkę możesz dostać jeszcze tego samego dnia. Mini Ratka to: atrakcyjna miesięczna rata, do 23 000 zł wystarczy wyciąg z konta z ostatnich 3 miesięcy i dowód osobisty, wypłata nawet tego samego dnia, elastycznie ustalany dzień spłaty, minimum formalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kormoran Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Zawsze mozesz się przecież zapytać w banku - zakładam, że masz konto? Ja się dowiadywałem w banku właśnie w którym mam konto - dokładnie znają mnie przeciez więc jest jakby prościej. Ewentualnie mozna zapytać w kilku bankach i porównać ich oferty. U mnie co prawda cel byl nieco inny i podejrzewam, że kwota tez większa (chociaż kto wie) i nie byloby problemów gdybym chciał wziaść kredyt w http://www.mbank.pl, ale ciężko mi ocenić jak to bedzie u kogoś innego. Najlepiej po prostu zapyatć, pracownicy banków to też ludzie, nie gryzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Jeżeli masz odpowiednią zdolność kredytową, to oczywiście można coś takiego zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amisz Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Spodobały mi się oferta szklanych płytek w http://www.paradyz.com/szklo . Łazienka na zielono : Moja chęć kupowania wyprzedziła w tym przypadku zawartość portfela. Jak wybrnąć z sytuacji? Na szczęście w niektórycj sklepach są nieoprocentowane karty kredytowe, dzięki którym jest nie oprocentowana sprzedaż ratalna nawet do 36 miesięcy. Watpię by cos przebiło tę ofertę. Podobają wam się takie krany ? Mnie sie wydaje że nie poasuja do nowoczesnego wnętrza. Chyba kupię jakąś kaskadę z pokrętłami w scianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damaris.spencer Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Niewiele osób może sobie pozwolić na zakup wymarzonej nieruchomości za gotówkę. W takiej sytuacji z pomocą przychodzą kredyty na domy, czyli tzw. kredyty hipoteczne. Aby uzyskać potrzebny do budowy lub kupna budynku fundusz, trzeba spełnić określone wymagania. ___________________________________ Kredyt na zakup domu – co trzeba wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatka Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...