czarnapantera Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Witam mam pytanko odnośnie tego kierunku na jakich uczelniach w Polsce on występuje? nigdzie nie moge go znaleźć, nie możliwe że jest tylko na 2 uczelniach :/ z tego co ja widziałem to jest na AJD w Częstochowie i UMCS w Lublinie, tyle że mi chodzi o inżyniera który jest niestety tylko na AJD, na UMCS jest licencjat jeśli ktoś wie, że na jego uczelni jest taki kierunek to bardzo proszę o informacje! z góry bardzo dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgan Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Niestety to całkiem możliwe, że jest tylko na dwóch uczelniach. Częściej można spotkać się z kierunkiem Matematyka i specjalnością informatyczną, np. tu: http://rekrutacja.pwsz.chelm.pl/rekrutacja/kierunki_i_specjalnosci/matematyka/informatyczna_-_administrowanie_sieciowymi_systemami_komputerowymi Kierunek jako taki jest na Politechnice Śląskiej na Wydziale Matematyki Stosowanej, ale tylko licencjat, który Cię nie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 A dlaczego akurat taki kierunek? nie lepiej wybrac sama matematyka lub informatyke z dana specjalnoscia a pozniej jesli zajdzie potrzeba zrobic sobie z czegos studia podyplomowe? Co myślisz o takim rozwiązaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnapantera Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 taki kierunek ponieważ już to studiuje samej studia.net/informatyka bym nie chciał, wole matematyke, a przez tą specjalnośc dochodzi mi dużo przedmiotów informatycznych które przydadzą mi się na pewno problem jest teraz taki, że chiałem się przenieśc po pierwszym semestrze, a nie wiem czy tak można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 podaj więcej szczegółów gdzie konkretnie chcesz się przenieść, z jakiej uczelni na jaką? Z przenosinami nie jest łatwo, im szybciej to zrobisz tym lepiej, ponieważ na początku jest mniej różnic programowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnapantera Opublikowano 12 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Myslałem o UMCS w Lublinie, tam mają ten kierunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katarzyna Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 A może Analiza Danych na Wydziale matematyki i studia.net/informatyka Uniwersytetu Łódzkiego, studia inżynierskie z pogranicza matematyki i studia.net/informatyka, nowy kierunek, ciekawe perspektywy zawodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...