gosiasta Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Ja studiuję dziennie, a pracuję na pół etatu popołudniami. Czasami jest ciężko na tygodniu, ale weekendy mam chociaż wolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 To duża zaleta studiować dziennie i pracować popołudniami. Wtedy ma się wolne weekendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izako Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Tak ale jest ciężko, w sumie wiele zależy od pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samika Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Da się pracować i na cały etat będąc na dziennych. Wystarczył mi IOS - nie wiem jak to u Was się nazywa, czyli 50% nieobecności dopuszczalnej za okazaniem dokumentu że pracuję na etacie i fajna kierowniczka w pracy, która pozwalała się urwać raz na jakiś czas na zajęcia pod warunkiem, że wracało się spowrotem później. Praca mimowoli się skończyła (biuro przeniesione do innej miejscowości z przyczyn niezależnych) więc poszło się we własny biznes, oprogramowanie darmowe lub bardzo tanie, zwłaszcza od takich firm jak esprzedaż gdzie są pozycje dosłownie za grosze do wykupienia na cały miesiąc i trochę logistycznego ogarnięcia sytuacji i po trzech miesiącach przerwy wakacyjnej w nowy rok wystartowało się w nowy rok bez najmniejszego problemu godząc studia z pracą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Pałkowski Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Ja nawet nie myślałem iść na studia dzienne, bo to moim zdaniem ogromna strata czasu. Lepiej iść sobie na zaoczne i znaleźć jakąś pracę w tygodniu na etat, a najlepiej jeśli jest ona powiązana z kierunkiem, który studiujemy, ponieważ mamy praktyki załatwione od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitr Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 A da się połączyć dzienne studia z pracą na pół etatu? Zastanawiam się, czy się podjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Da się. Ja pracowałem na 3/4 etatu a do tego trenowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekm Opublikowano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Dnia 13.06.2017 o 13:26, pitr napisał: A da się połączyć dzienne studia z pracą na pół etatu? Zastanawiam się, czy się podjąć Wszystko się da. Przecież nie trzeba chodzić na wszystkie zajęcia na studiach. Po drugie nawet jeśli chcesz chodzić na wszystko to nie masz zajęć od poniedziałku do piątku 8-16 tylko zazwyczaj na wyższym roku piątki są wolne a w pozostałe dni zajęcia trwają tylko kilka godzin dziennie. Pracować można popołudniami albo w weekendy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...