onlineekspert.wsb Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Witam ponownie! Mońka muszę zgodzić się z Agnieszką. Przy wyborze studiów warto brać pod uwagę m.in. swoje predyspozycje czy zainteresowania. Warto także wziąć pod uwagę aktualną sytuację na rynku pracy i mieć pogląd jaka branża oferuje pracę i dobre zarobki. W razie kolejnych pytań służę swoją pomocą. Pozdrawiam, Renata Mazur Online Ekspert WSB Studia I stopnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zecydowanie w pierwszej kolejności nalezy brać swoje predyspozycje i zainteresowania, żeby później przez całe życie chodzić z zadowoleniem do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Dlatego warto pracowac już w czasie studiow żeby pózniej nie miec problemu z brakiem doswiadczenia po studiach. To dobra uczelnia i na pewno mozesz spróbować swoich sił na kosmetologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mońka Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Tak wiadomo że własne zainteresowania są najważniejsze ale warto też wybrać takie studia po których będzie można znaleźć ciekawą pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Też jestem za tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maria0190 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 hmmm mam mieszane uczucia, bo ja skończyłam Finanse. Niektóre przedmioty był hardcorowe, ale finalnie teraz mam dobry job. Pracuje w Stefczyku we Wrocławiu i mimo, że czasem jest stres to wynagrodzenie to rekompensuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 czyli po studiach pracujesz w zawodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mońka Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Wielu osobom udaje się pracować w kierunku, ale dużo osób także zmienia swoje zawody, to zależy od rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Obecnie trzeba byc bardzo elastycznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magdawrona Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 ja tez byłam u doradcy zawodowego, u mnie w mieście jest taka usługa na nfz, pani bardzo miła generalnie wyszło to co wiedziałam od zawsze, ze chcę robić coś kreatywnego i cos tworzyć. przedmioty scisłe nie sa dla mnie, dlatego nie chciałam utknąć gdzieś w korporacji ze stosem tabelek... Pani mi doradziła asp ale w sumie wymysliłam, że może coś związanego z grafiką? i tak spontanicznie znalazłam się na wst i czuję się trochę jakbym była na asp - rysunek, rzeźba, linoryt i oczywiście duzo projektów w programach graficznych ludzie patrzcie na siebie a nie na to co doradzają rodzice - jeżeli chcecie być artystami to bądźcie i róbcie to co sprawia Wam radość Mam nadzieję, że jak skończę studia to z uśmiechem będę wstawała do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madziawilczak Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Racja, najważniejsze to wykonywać zawód, w którym dobrze się czujemy. Osobiscie podziwiam lekarzy weterynarii- ta praca od zawsze mnie interesowala, ale trzeba miec na uwadze kilka lat studiow, staz, specjalizacja i koniecznosc ciaglego doksztalcania sie w tym fachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...