Agnieszka Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Własna działalność to spore wyzwanie, stres i presja. I wiadomo jak to jest, że raz miesiąc jest lepszy a potem może być gorszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 praca na etat to jednak stabilizacja i pewność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Tutaj co dla jednego jest + w etacie, dla drugiego będzie - Etat czy działalność, co jest lepsze, zależy tak naprawdę od naszego charakteru... etat daje stabilizacje i pewność, ale też nie zawsze, własna działaność więcej swoboby, ale i pracy i większe możliwości zarobkowe ale i ryzyko... A wszystko jest dla ludzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Tak. Dla każdego co innego jest wazne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
standa Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Sami powinniśmy wiedzieć co jest dla nas najlepsze. Niestety, ale zasada jest taka, że mało kto się uczy na błędach innych. Dopiero później żałujemy błędów własnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Niestety, własne błędy uczą najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Bardzo często pojawia się pytanie co studiować i wiele osób pisze o tym jak źle wybrało kierunek. Stale widzę podpowiedzi, że trzeba wybierać zgodnie z zainteresowaniami ale chyba i tak niestety sporo osób wybiera zgodnie z modą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 niestety, wybór zgodnie z modą jest czymś najgorszym. Najlepiej wybrać studia zgodnie z własnymi zainteresowaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 dokładnie, powinno się wybierać zgodnie z zainteresowaniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 przynajmniej to dobrze przemyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiona30 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Idź do doradcy zawodowego i spróbuj określić swoje predyspozycje i zainteresowania. Być może nie potrzebujesz studiów, a np. szkoły policealnej lub czegoś w tym stylu. Ja z perspektywy czasu mogę powiedzieć tak: jeśli masz możliwe, spróbuj jak najszybciej złapać fach w ręce, żebyś mógł się utrzymać. Jesli chcesz studiować, zawsze zdążysz. Jak nie dziennie, to zaocznie:) dobre-betonowe-szamba.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Jak się trafi na dobrego doradce zawodowego to dużo można zyskać na takim spotkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 pod warunkiem, że będzie to dobry doradca zawodowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Niestety, zawód doradcy zawodowego w Polsce jest bardzo źle traktowany i często Ci doradcy są złapanki ale to też się powoli zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amk Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Cześć! Niedawno dołączyłam do forum, dlatego z góry przepraszam, jeżeli wybrałam złe miejsce do opisania swojej sytuacji. Kilka miesięcy temu zrezygnowałam ze studiów filologicznych (język niemiecki). Pierwszy rok, stacjonarne. Kierunek nie przypadł mi do gustu i stwierdziłam, że nie ma sensu ciągnąć czegoś co przestało mnie interesować. Dni lecą, a ja niebawem ponownie będę musiała stanąć przed trudnym wyborem studiów. Pomijam fakt, że mam totalny mętlik w głowie i tak naprawdę mogę studiować wszystko i nic. Od dawna chodzi mi po głowie szkoła policyjna w Szczytnie, a dokładniej studia cywilne na kierunku bezpieczeństwo wewnętrzne. Odwiedziłam wiele stron internetowych, by zasięgnąć więcej informacji o tej uczelni, ale odnoszę wrażenie, że bezp. wewnętrzne na WSPOL niczym się nie różni od tego na AON, UW czy innych uczelniach. Po każdej z nich zostaję z licencjatem. Czy istnieją jakieś różnice, których nie dostrzegam? Z góry dziękuję za odpowiedź i porady. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Generalnie nie ma żadnych większych różnic, a może zadam inne pytanie co chcesz robić po tym bezpieczeństwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amk Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Generalnie nie ma żadnych większych różnic, a może zadam inne pytanie co chcesz robić po tym bezpieczeństwie? Jeżeli zdecydowałabym się na bezpieczeństwo wewnętrzne to chciałabym później zawalczyć o pracę w policji. Wiem, że ciężko jest się dostać do służb, ale słyszałam, że każde inne ukończone studia są równie dobrze punktowane przy rekrutacji i dlatego zastanawiam się, czy jest sens specjalnie kończyć właśnie ten kierunek, który nie daje wiele możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Nie ma sensu, lepiej zrobić inny kierunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mońka Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 No właśnie sama stoję przed wyborem kierunku i zastanawiam się nad WSB w Toruniu, ktoś tam może studiował i ma doświadczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 WSB w Toruniu to dobra uczelnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onlineekspert.wsb Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Witam! Dziękuję za pochlebne opinie o toruńskim oddziale Wyższej Szkoły Bankowej. Jako przedstawiciel szkoły serdecznie zapraszam do podjęcia studiów na tej uczelni, jak i w innych naszych oddziałach, które można odnaleźć w innych miastach Polski - m.in. w poznan.studia.net, Bydgoszczy, Wrocławiu czy Gdańsku. Wszelkie szczegóły i całą ofertę dostępnych kierunków studiów I stopnia można odnaleźć na naszej stronie internetowej wsb.pl. Dodam, że zapisując się do 30 kwietnia, można oszczędzić aż 1000zł: na czesnym, które wynosi od 195zł (zamiast 245zł) miesięcznie na pierwszym roku studiów oraz na darmowym wpisowym. Pozdrawiam, Renata Mazur Online Ekspert WSB Studia I stopnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zawsze to jakaś zachęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mońka Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Muszę przyznać że konkretna zachęta, warto się nad tym zastanowić, a jakie kierunki są polecane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Mońka pomyśl w pierwszej kolejności co Ciebie interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marzena Jeż Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Hej! czy ktoś z Was się orientuje jak wygląda kosmetologia na Wyższej Szkole Fizjoterapii we Wrocławiu? Skończylam rachunkowość na UE ale tak naprawdę nie mogę znaleźć pracy. a że od zawsze moją pasją była kosmetologia więc w sumie może czegoś się uda jeszcze nauczyć. dzięki temu może łatwiej mi będzie znaleźć pracę bo np. paznokcie robię świetnie ale co z tego jak doświadcenia brak i papierka? nigdzie mmnie nie przyjmą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...