Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
Obrona pracy dyplomowej
dodany przez
Selena24, w Dziekanat i organizacja studiów
-
Podobna zawartość
-
Przez Wiktoria__
Witam,
jestem przed rozpoczęciem pisania pracy licencjackiej. Promotor prosił, aby wysłać mu PLAN PRACY.
Nie wiem jednak co on ma zwierć, ma on być na zasadzie spisu treści? Na czym to polega? Czy jest ktoś, kto pisał taki plan i jest w stanie podpowiedzieć?
Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję.
-
Przez Wiktoria__
Proszę o podpowiedź.
Chcę pisać pracę licencjacką na temat uzależnień i przemocy w rodzinie. Zaproponowałam prmotorowi temat "Skutki uzależnień i przemocy w rodzinie". Temat mam zawęzić i nie mam pomysłu jak to zrobić. Jak można zawęzić temat pracy lub napisać bardzo podobną. Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuje.
-
Przez Selena24
Zostałam skreślona z listy studentów z powodu braku obrony pracy dyplomowej.
W dniu kiedy się o tym dowiedziałam czyli w niedzielę 11 października 2021 wysłałam projekt będący drugim warunkiem zaliczenia przedmiotu.
Zatem powinnam lada dzień otrzymać zaliczenie z tego przedmiotu
Co do złożenia pracy dyplomowej to złożyłam ją już ponad miesiąc temu czyli 3 września ( formalnie 6 września)
Sama praca została oceniona przez dwie osoby- promotora i recenzenta w dniach 14-15 września na ocenę 4.0
Praca dyplomowa przeszła przez wszystkie możliwe etapy:
Dodanie studentów pracy dyplomowej Dodanie recenzentów pracy dyplomowej Zgoda na umieszczenie pracy w repozytorium Określenie liczby dyplomów Zakres badań naukowych Akceptacja pracy przez promotora Dostarczenie pracy do biblioteki Dostarczenie pracy do dziekanatu Sprawdzenie pracy w systemie antyplagiatowym( współczynnik wyniósł 3 %) Jedynym etapem, przez który nie przeszła moja praca to Decyzja promotora o dopuszczeniu do obrony.
Najprawdpodobniej było spowodowanie brakiem absolutorium.
Brak absolutorium wynika z ówczesnego braku zaliczenia tego przedmiotu.
Sam przedmiot był prowadzony jako pięciodniowy zjazd od 7 do 11 września
W piątym dniu zjazdu był egzamin.
Nie zaliczyłam go za pierwszym razem, jednak w terminie poprawkowym czyli 25 września zaliczyłam go na ocenę 3
Z terminem zaliczenia egzaminu to jest jeszcze pół biedy w porównaniu z projektem.
Ze względu na to, że nie udało mi się zaliczyć tego przedmiotu w zeszłym roku próbowałam przyspieszyć termin zaliczenia przedmiotu.
Najławiejszym sposobem było wcześniejsze zaliczenie przedmiotu.
Jednak w tym przypadku z brakiem współpracy od strony prowadzącego. Musiałam kilka razy zmienić tego projekt( projekt obejmował zaprojektowane i narysowanie wybranego przez siebie systemu). Ciągnie się do to dzisiaj- jeszcze w zeszłym tygodniu musiałam poprawić projekt i go wysłać do końca tygodniu.
Obecnie mam 3.0 z egzaminu( niewpisane do systemu) i czekam na ocenę z projektu(teoretycznie mam dostać ocenę najpóźniej w środę).
Z wyżej wymienionych powodów nie mogłam obronić pracy dyplomowej w przewidywanym terminie i z tego powodu zostałam skreślona z listy studentów.
Dopóki nie dostanę ocen z przedmiotu nie mogę być wpisana ponownie na listę studentów i uzyskać absolutorium , aby móc podejść do obrony pracy.
Zastanawiam się co mogę zrobić oprócz czekania
-
Przez patrycja19977
Cześć!
Byłabym wdzięczna za uzupełnienie mojej ankiety do pracy magisterskiej na temat nowotworów jajnika
https://forms.gle/4WipfKrBHZi98fR59
Z góry dziękuję!
-
Przez Sowa Dyplomowa
Witam, to Sowa, Sowa Dyplomowa. Jestem mądra, inteligentna oraz poważna osoba. Rzadko się uśmiecham, bo cały czas myślę i jestem w stanie tworzenia nowych naukowych osiągnięć. Ja oraz mój zespół, przez lata zajmuje się pisaniem różnego rodzaju prac naukowych, dzięki czemu zdobyliśmy dużo doświadczenia w tym temacie. Współpracujemy z dużą ilością profesorów, doktorów oraz innych nauczycieli nie tylko w Polce, a też z całego świata, dzięki czemu, szybko możemy zareagować i przygotować najlepszą ofertę dla Ciebie. Pomoc w pisaniu prac dyplomowych – coś, czego nikt nie potrafi lepiej od nas!
Pisanie Referatów Pisanie Prac seminaryjnych (zaliczeniowych, semestralnych) Pisanie Prac licencjackich / absolwenckich Pisanie Prac magisterskich / inżynierskichPisanie Prac doktorskich / dysertacyjnychPisanie Prac MBA Pisanie RecenjiP isanie Praca semestralnych Pisanie Artykułów naukowych
http://www.sowadyplomowa.pl
-