zuzasek3@gmail.com Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 Zastanawiam się czy mieszkając w Warszawie da się studiować dziennie w Łodzi? Zalezy mi na zostaniu w Warszawie ale nie wiem czy będzie to możliwe. Czy te dojazdy są tak ciężkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Na pewno jest to możliwe, tylko pytanie jakim kosztem i czy warto? Podróż z Warszawy do Łodzi to co najmniej 1,5h pociągiem lub do 2h autem i do tego jeszcze ewentualne dojazdy w obu miastach. Co jeśli odjazdy pociągów nie będą pasowały do zajęć i będziesz zmuszona czekać? Co z traceniem 3-4h dziennie na transport? Zwłaszcza, gdy pojawią się okienka w planie i zaczynając rano, skończysz np. o 18-19. Lepszym rozwiązaniem wydają się być studia zaoczne w Łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PannaZuzanna Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Mnie męczą weekendowe zjazdy do Łodzi, a co dopiero 5 dni w tygodniu, gdzie studia stacjonarnie wyglądają czasami tak, że dziennie masz tylko 1 czy 2 zajęcia i to z dużą przerwą. Szkoda czasu i energii na podróże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...