armaja Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Witam mam problem z decyzją o stypendium. Sprawa wygląda tak że w zeszłym roku rozpocząłem studia i wtedy od kilku lat stypendium dostawały osoby które posiadały dobrą średnią z całego poprzedniego roku, natomiast po tym roku nagle zasady otrzymania stypendium się zmieniły przez co z mojej średniej rocznej 4,5 moje szanse spadły do średniej 4,3 z poprzedniego semestru chciałbym sie dowiedzieć czy jest sens się odwoływać bo czuję sie trochę oszukany w tym przypadku i druga sprawa czy ktoś byłby w stanie podpowiedzieć mi co mam ująć w odwołaniu z góry serdecznie dziekuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Raczej nie masz do czego się odwoływać. Napisz jak zmieniły się zasady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armaja Opublikowano 19 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Jedyna zmiana to taka że średnia brana pod uwagę to średnia z poprzedniego semestru zamiast z poprzedniego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 @zentiro2000, odwoływać możesz się tylko wtedy, gdy został naruszony jakiś punkt regulaminu, a zmiana nie jest naruszeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...