BrokeGame Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Cześć, przychodzę do was z takim zapytaniem odnośnie przeniesienia się z kierunku dziennego kierunek logistyka, I rok na UŁ, na ten sam kierunek tylko, ze na zaoczne w PZN. Czy z warunkiem jest możliwe przeniesienie na inna uczelnie? I czy jest możliwe ze studiów dziennych na zaoczne? Chciałbym dopytać się, czy muszę zaczynać na 1 roku i poprawiać ten jeden niezaliczony przedmiot, czy jedyna opcja jest jedynie zostanie na kierunku i kontynuowanie tam kształcenia? Za wszystkie chociaż lekko naprowadzajace odpowiedzi byłbym wdzięczny. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 W PZN? Nie znam tego skrótu. Rozwiń proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrokeGame Opublikowano 19 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Chodziło mi dokładniej Poznań. Chciałbym przenieść się ze studiami z Łodzi do Poznania. Mój błąd, niejasno się wyraziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Dobrze, ale na jaką uczelnie? Na politechnikę? Tutaj wątpię. Chociaż dla nich to prosta kasa ale warunek może być problemem. W poznan.studia.net jest kilka uczelni niepublicznych, tam na pewno Cię przyjmą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 20 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 @BrokeGame, jeśli masz w całości zaliczony pierwszy semestr bez żadnego długu, to istnieje możliwość, że gdzieś wezmą Cię na kontynuację studiów. Jeśli natomiast Twój warunek dotyczy właśnie pierwszego semestru, to musisz od nowa rekrutować się na studia. Szczegóły znajdziesz w regulaminie studiów właściwej uczelni, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...