yoyo Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Hej, ciężko znaleźć informację, a jak zadzwoniłem do banku, to Pani do końca nie wiedziała (infolinia). Pytaniem jest, czy średnia do umorzenia kredytu za wyniki na studiach inżynierskich (pko bp) brana jest z 3 roku, czy z całego toku studiów? Ja stawiałbym, że z całego, ale siostra coś mówiła, że jej brali z ostatniego roku i jestem ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 @yoyo, dziekanat publikuje listę uprawnionych do umorzenia określonego procenta kredytu studenckiego. Bank nie ma tutaj nic do gadania, po prostu realizuje obowiązek narzucony siłą przez państwo. Swego czasu znalazłem się na takiej liście ze względu na wysoką średnią z całego toku studiów, chociaż nie brałem żadnego kredytu Tak więc musisz zorientować się, jak wypadasz na tle ogółu studentów swojego kierunku, a nie tylko tych będących kredytobiorcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoyo Opublikowano 1 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 @Gutek Tak, to wiem, tylko nie wiem, czy średnia brana jest za ostatni rok (3) studiów inżynierskich, czy całego toku studiów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 W dniu 1.07.2021 o 21:59, yoyo napisał: Tak, to wiem, tylko nie wiem, czy średnia brana jest za ostatni rok (3) studiów inżynierskich, czy całego toku studiów. A czy znasz pojęcie "absolwent"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...