smolldaisy Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Witam! Mam dwa pytania! Po pierwsze. Moim marzeniem sa studia psychologiczne w poznan.studia.net, jednak niestety na maturze nie zdawalam historii ani Studia na kierunku biologia, wiec na UAM nie mam cienia szansy sie dostac. Moja opcja zapasowa, bo w sasiednim miescie jest UKW. Wie ktos czy mozliwe byloby przeniesienie sie na UAM w drugim semestrze pod warunkiem dobrych ocen, czy w zwiazku z ogromna iloscia chetnych nie jest to kompletnie mozliwe? 2. Czy znajduje sie tu osoba ktora studiuje na SWPS i moglaby tez opowiedziec mi trochę jak to wyglada z czesnymi? Czy w praktyce za dobra srednia mozna otrzymac stypendium rektora? Ile ono wynosi? Czy w trakcie studiów mozliwa jest praca? Nie ukrywam koszty tej uczelni mnie powalaja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 1. Praktycznie niemożliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smolldaisy Opublikowano 31 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 24 minuty temu, Łukasz napisał: Papuga. nawet przy uzyskaniu najwyższych ocen nie ma szans? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Tak. Nie stosuj cytatu post pod postem. Zapoznaj się z regulaminem forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 @smolldaisy, zapoznaj się z tym, co regulamin studiów UAM mówi o ewentualnych przenosinach i jeśli przewiduje taką opcję, zasięgnij więcej informacji w odpowiednim dziekanacie. Aczkolwiek nie nastawiaj się zbytnio na zmianę uczelni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...