stadi463 Opublikowano 9 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 Witam, chciałbym się dowiedzieć jak można zmienić przedmiot obieralny, bo aktualny mnie nie interesuje. Na mojej uczelni wolą najbardziej aby się zamienić z inną osobą, ale takie rozwiązanie nie wchodzi w grę(nikt nie chce się zamienić), więc chciałbym sie dowiedzieć jak mogę zmienić bo nie wytrzymam na tym przedmiocie na którym jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 9 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 @stadi463, skąd ktoś ma wiedzieć takie rzeczy nie znając uczelni? Zapytaj w dziekanacie. 35 minut temu, stadi463 napisał: Na mojej uczelni wolą najbardziej aby się zamienić z inną osobą, ale takie rozwiązanie nie wchodzi w grę(nikt nie chce się zamienić), Zrozumiałe. Rozmiary grup zwykle są ograniczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 To wyniki głownie z pensum prowadzącego. Nie może być mniej niż określoną liczba studentów bo grupa się rozpadnie. Nikt na to nie pozwoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...