Szymon21 Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Cześć wszystkim otóż mam takie pytanie gdzie najlepiej studiować jesli chce się isc w kierunku naprwy samochodów (najlepiej ciężarowych) przeglądałem kilka ofert ale nie jestem do konca pewny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Tego sie nie robi po studiach. Robibsoe to po technikum i zawodowce Polecam poczytac https://studia.pl/kierunki/techniczne/mechanika-budowa-maszyn/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 @Szymon21, żadne studia nie nauczą Cię naprawy, mogą co najwyżej dostarczyć wiedzę z zakresu podstaw projektowania i diagnostyki. Specjalność pojazdy samochodowe jest jedną z najczęstszych na MiBM, więc w grę wchodzi prawie każda polibuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon21 Opublikowano 24 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 @Gutek @Łukasz to załóżmy że chciałbym prowadzić zakład który specjalizuję sie w świadczeniu usług serwisowych samochodów ciężarowych i jakie studnia polecacie do tego oraz czy te na politechnice poznańskiej "mechanika i budowa pojazdów" sie nadawaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Nic bardziej dopasowanego nie znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...